Rating - 0%
Merhaba kendisinden gmail hotmail 5 saniyede sınırsız basar hata vermez diye aldığım webmailin rezilliklerini anlatacağım alacaklar bir daha düşünür + taslak aldım whitelist eklenmiş taslak spam atmaz dedi alırken parayı attıktan sonra gmail düz mesaj atınca spam düşmedi evet doğru hotmail spam düştü sonra taslağı ekledik gmailde spam düştü hotmailde spam düştü ardından çektiğim domainin karalistede olduğunu söyledi 1 gün önce aldığım domaine 6 aylık domain dedi daha sonra bi firma söyledi ordan al domaini sıkıntı olmaz dedi gittim neyse aldım ordan domaini bu sefer yine spf kaydı fln hata verdi 1 gün onu bekledim ertesi gün herşey düzeldi webmail paneli her dakka gidiyor sonra düzeldi herşey basıyorum 1 saat sonra mailde bi sürü hata gördüm undelivered mail to sender hatası aldım attığım tüm mailler hata vermeye başladı kendisine yazdığımda biri saniyede 1 basıyor herkesin ipsi ban yiyor ip değişecem dedi ok dedim değişti tekrar 1 saat sonra aynı şey oldu ssleri konu altına ekleyeğim bugün tekrar aynı şey oldu bana bu seferde taslağın bozuk dedi kendi attığı taslak çalışmadığı için kendi taslağımı kullandım mochada o taslak ile 9 puan alıyorum bu webmaili sınırsız olduğu için aldım spam testerde 7 puan aldım bunun webmaili ile dnsler eksik olduğu için oda ama her saat ip ban yedi değişicem fln diyor mailler hep hata veriyor gönderirken bu seferde taslağıma bok attı dedim ben sana taslağın parasınıda attım ver o zaman taslak kullanıyım dediği şey düzenliyip aticam bekle fln hep sallıyor iade istediğimde kullan kullan iade iste dedi 3 gündür bu hatalarla uğraşmaktan mail basmadım bana kullandın diyor
wpden tikli vurdum 37 hesap düşürdüm 1 gecede fln diyor mail basarak taslak at dediğimde benim taslakta patladı düzenlicem atcam panel gidiyor bekle değiştiriyorum her dakika bunla uğraşacaksam konuya yazcaksın mailinin nasil olduğunu konuda spamsız sınırsız basarsın diyosun verdiğin mail ortada ekliyorum kanıtları ticaret yaparken iki kere düşünün.

Ekli dosyayı görüntüle 29849
Ekli dosyayı görüntüle 29850

Ekli dosyayı görüntüle 29849
Ekli dosyayı görüntüle 29850