referansımla kayıt olan herkese 10 coin yolluyorum

Evet dostlar siteye 28 kişi kayıt olucak kayıt olana herkese kişi başı 10 coin yolluyorum sitenin ödeme yapıp yapmadığını öğrenmem lazım arkadaşım ödeme aldığını söyledi ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim boşuna uğraşma kuruş para alamazsınız. Bana da 30 ref istedi hallettim bu sefer de 25 Dolar hesap doğrulaması için yatır diyor. Yol yakınken gel vazgeç bu işten

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bunlar hep tezgah. İlk başta 10 dolar doğrulama amaçlı yatır demişti şu an güncel olarak 25 Dolar yapmışlar. Ekşi sözlük de aslında yıllar önce yöntemi anlatılmış ama para hırsı yüzünden boşu boşuna denedik ve elde var sıfır. İlk önce 30 ref istiyor ondan sonra 25 dolar atıyorsun ondan sonra hesabını siliyorlar 😢

Bunlar hep tezgah. İlk başta 10 dolar doğrulama amaçlı yatır demişti şu an güncel olarak 25 Dolar yapmışlar. Ekşi sözlük de aslında yıllar önce yöntemi anlatılmış ama para hırsı yüzünden boşu boşuna denedik ve elde var sıfır. İlk önce 30 ref istiyor ondan sonra 25 dolar atıyorsun ondan sonra hesabını siliyorlar 😢
ben para yatrımadım ama boşa gitti zamanımız.

Kardeşim boşuna uğraşma kuruş para alamazsınız. Bana da 30 ref istedi hallettim bu sefer de 25 Dolar hesap doğrulaması için yatır diyor. Yol yakınken gel vazgeç bu işten
Evet dostlar siteye 28 kişi kayıt olucak kayıt olana herkese kişi başı 10 coin yolluyorum sitenin ödeme yapıp yapmadığını öğrenmem lazım arkadaşım ödeme aldığını söyledi ama ben emin değilim.

Site linki: https://pz-video.xyz/ref.php?r=9651075792044301

kayıt olanlar pm ss atsın direkt yollayayım.
site tonla açık dolu kardeşim güvenmeyin siteye. hatta verin kullanıcı adlarınızı e posta şifrenizi söyleyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,143Konular
3,275,733Mesajlar
316,985Kullanıcılar
SimonakrSon Üye
Üst Alt