-
Abdou
witches don't cry
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
https://vocaroo.com/19QAITukQoSN 😡😡😡 @Slowycan 🌙 Beşiktaşlııı seniiii
Bu olayı bu sesi dinlememiş gibi davranalım lütfen çıkar at hayatından dkksksxnnswosmmsHocam noldu sana hocam 😱😱
La antepi zilsesi yaptım jswhsbdbbwbsdBu olayı bu sesi dinlememiş gibi davranalım lütfen çıkar at hayatından dkksksxnnswosmms
Dalini alarm yapanı bile biliyorum psikopatlar yaaaa mdowdmdmlwldmwlsmsalLa antepi zilsesi yaptım jswhsbdbbwbsd
Ya bi de milletğ etiketliyo çıldırccammamm@bosra sana rakip geliyo lekclsldlssşclcldşclxşsşxşdşwldclcldlclcşdlclc
birisi eksik gibi@Mectruy @Al Simmons @İbrahim gelin gelin
Sayende okuldan uzunca bir süre uzak kalacağım reis çok teşekkür ediyorum. Kulak ameliyatı falan olurum rahat 1 ay rapor verirler temiz yatışşşş
Ya senin şu yaptığını insan düşmanına yapmaz be
Sen geldin diye dedim ya kanka şsşcşsdşlcxçdlvöxösödlbirisi eksik gibi
Kumarda kazandık şükürrr lsşdlcşslcclsşdlclsşdşclxşsşdşcYa senin şu yaptığını insan düşmanına yapmaz be
Ya olum yapmaaaaaaa@Mectruy @Al Simmons @İbrahim gelin gelin
Ohaa leviii sende mi...... Bitti buraya kadarmışPUAHAAHHQWDHQWDQWDJASD @Mectruy
Ya kayısı yaaaaaaaaSayende okuldan uzunca bir süre uzak kalacağım reis çok teşekkür ediyorum. Kulak ameliyatı falan olurum rahat 1 ay rapor verirler temiz yatışşşş
15 fava yenisini atarım dermişim dksoskasmsmqlsmsyenisi ne zaman çıkar
eeek nvcmxövncxnöbnömvbnömçvcnömçbcvnmöçbnmçövcnmöçbcvnmöçnbmçöcvnmYap nispetini yap yap yap jxjwjsÇek tulumbayıııı çekeeek nvcmxövncxnöbnömvbnömçvcnömçbcvnmöçbnmçövcnmöçbcvnmöçnbmçöcvnm
cem abinin bunu görmesi lazımdı gönlünü alırım sonraYa olum yapmaaaaaaa
Ohaa leviii sende mi...... Bitti buraya kadarmış

Altınların vardııııı bittti miiiiiiÇek tulumbayıııı çekeeek nvcmxövncxnöbnömvbnömçvcnömçbcvnmöçbnmçövcnmöçbcvnmöçnbmçöcvnm
Allahını seveeeen varsaaa şöyle bi alkış yapsıııın adsmfönnömvnmöbnmövcbnmöcvnmöcvnmçönmçöcvnmçöbvcnmöçbnmçöcvAltınların vardııııı bittti miiiiii