Quenn üyeler bakabilir mi

Ya şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben...

Ya şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben sevgilimi st atınca ciddi misin felan yazıyor kızla da kavga etmek istemiyorum bu konu için lütfen akıl verin

Kızdan ayrıl demeyin kızı çok seviyorum arkadaşıyla da arasını açmaz biliyorum çocuğu uyardık ama nafile

git düzel dille izah et hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa kardeşşş

Ya şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben sevgilimi st atınca ciddi misin felan yazıyor kızla da kavga etmek istemiyorum bu konu için lütfen akıl verin
Belli ki çocukta bi bokluk var kıza bunu güzelce anlatmaya çalış muhabettini bitir dersen sizin aranız açılır arana mesafe koy de bazı imtiyazları kaldırmasını iste zamanla karşıda ki çocukta anlayacaktır

Anladığım kadarı le sevdiğin kizin erkek bir kankasi var ve sürekli olarak sevdiğin kıza kalp atmakta ve senin içinde kankasi ile arasını bozmak istemiyorum egerki böyle ise siktir et gitsin uğraşma seni seven kişi senin için canını bile verir ama ama senin sevdiğin senin için kankasi ile arasını bozmak istemiyorum

Anladığım kadarı le sevdiğin kizin erkek bir kankasi var ve sürekli olarak sevdiğin kıza kalp atmakta ve senin içinde kankasi ile arasını bozmak istemiyorum egerki böyle ise siktir et gitsin uğraşma seni seven kişi senin için canını bile verir ama ama senin sevdiğin senin için kankasi ile arasını bozmak istemiyorum
Çok doğru konuştun usta ya :/
O zaman bi tık daha tepkini artıracaksın dostum bu tehdit ******** işlerine girme kızla aranız açılır güven sorunu yaşarsınız
Yok girmiyorum da şuan kavga ediyoruz zaten çocukla korktu kaçtı amk oğlu ya

Kız istemiyorsa ver yolu babagül uğraşma hiç çevre yapmayı seven gacıdan hayır gelmez zaten. Sana demiyorum çoğunluğu öyle

:/ kıza söyledim böyle böyle çocuğu bekliyoruz gelmiyor Bi realde görsem yumruk manyağı ederim zargananın teki de
Saçını ortadan ikiye ayıran 40 kilo zarganalardan sakıncan kekem lavuklar üst düzey amcı. Ama kendini yıpratırsın bi kız için dert etme içine ver yolu. Kavgaya falanda gerek yok kızın suçu.

Git konuş kızla adam akıllı

131,839Konular
3,271,906Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt