Ya şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben...
Bıçaklıcam orosbu evladını en sonunda onu istiyorgit düzel dille izah et hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa kardeşşş
sevgilim var zatenBunu mu demek istediniz ?
he ben bi kız sana kalp atıyo sandım olm desene erkek kıza atıyor diye yatır sik anasını laftan anlamayanın hakkı kötektirrBıçaklıcam orosbu evladını en sonunda onu istiyor
AKYOL YARDIMA GEL ÖLDÜRELİM OROSBU DVLADIBIhe ben bi ız sana kalp atıyo sandım olm desene erkek kıza atıyor diye yatır sik anasını laftan anlamayanın hakkı kötektirr
ist içiyse konum at özeleAKYOL YARDIMA GEL ÖLDÜRELİM OROSBU DVLADIBI
Allahını seven defansa gelsinAKYOL YARDIMA GEL ÖLDÜRELİM OROSBU DVLADIBI
DUR SPYDEN 2 3 KİŞİ DAHA BULAL OLMADI HESAPLARINA SPAM ATARIZ 😎ist içiyse konum at özele
Usta hadi ciddi soruyorum nryapayım ne yapmamı önerirsinizAllahını seven defansa gelsin
Ben olsaydım oyle biri olmazdı⚔️😬Birtane orosbu evladı kankası var 🤍
Ciddi soruyorum usta ne önerirsin ne yapayımBen olsaydım oyle biri olmazdı⚔️😬
Bu arada biz queen değiliz ne işimiz var burda
Ne demek arasını acamicak bence açsın öyle kanka mı olur aq bide erkek o sizin aranızı acacak böyle giderseCiddi soruyorum usta ne önerirsin ne yapayım
Ailesinin donuna kadar yayıcam onu istiyorNe demek arasını acamicak bence açsın öyle kanka mı olur aq bide erkek o sizin aranızı acacak böyle giderse
Belli ki çocukta bi bokluk var kıza bunu güzelce anlatmaya çalış muhabettini bitir dersen sizin aranız açılır arana mesafe koy de bazı imtiyazları kaldırmasını iste zamanla karşıda ki çocukta anlayacaktırYa şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben sevgilimi st atınca ciddi misin felan yazıyor kızla da kavga etmek istemiyorum bu konu için lütfen akıl verin
Ya söyledim kaçkere söyledim anlamıyor kızda kankam diyip diyip duruyor yaBelli ki çocukta bi bokluk var kıza bunu güzelce anlatmaya çalış muhabettini bitir dersen sizin aranız açılır arana mesafe koy de bazı imtiyazları kaldırmasını iste zamanla karşıda ki çocukta anlayacaktır
Anladığım kadarı le sevdiğin kizin erkek bir kankasi var ve sürekli olarak sevdiğin kıza kalp atmakta ve senin içinde kankasi ile arasını bozmak istemiyorum egerki böyle ise siktir et gitsin uğraşma seni seven kişi senin için canını bile verir ama ama senin sevdiğin senin için kankasi ile arasını bozmak istemiyorumYa şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben sevgilimi st atınca ciddi misin felan yazıyor kızla da kavga etmek istemiyorum bu konu için lütfen akıl verin
O zaman bi tık daha tepkini artıracaksın dostum bu tehdit ifşa işlerine girme kızla aranız açılır güven sorunu yaşarsınızYa söyledim kaçkere söyledim anlamıyor kızda kankam diyip diyip duruyor ya
Çok doğru konuştun usta ya :/Anladığım kadarı le sevdiğin kizin erkek bir kankasi var ve sürekli olarak sevdiğin kıza kalp atmakta ve senin içinde kankasi ile arasını bozmak istemiyorum egerki böyle ise siktir et gitsin uğraşma seni seven kişi senin için canını bile verir ama ama senin sevdiğin senin için kankasi ile arasını bozmak istemiyorum
Yok girmiyorum da şuan kavga ediyoruz zaten çocukla korktu kaçtı amk oğlu yaO zaman bi tık daha tepkini artıracaksın dostum bu tehdit ******** işlerine girme kızla aranız açılır güven sorunu yaşarsınız
Kız istemiyorsa ver yolu babagül uğraşma hiç çevre yapmayı seven gacıdan hayır gelmez zaten. Sana demiyorum çoğunluğu öyleYa şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben sevgilimi st atınca ciddi misin felan yazıyor kızla da kavga etmek istemiyorum bu konu için lütfen akıl verin
:/ kıza söyledim böyle böyle çocuğu bekliyoruz gelmiyor Bi realde görsem yumruk manyağı ederim zargananın teki deKız istemiyorsa ver yolu babagül uğraşma hiç çevre yapmayı seven gacıdan hayır gelmez zaten. Sana demiyorum çoğunluğu öyle
Saçını ortadan ikiye ayıran 40 kilo zarganalardan sakıncan kekem lavuklar üst düzey amcı. Ama kendini yıpratırsın bi kız için dert etme içine ver yolu. Kavgaya falanda gerek yok kızın suçu.:/ kıza söyledim böyle böyle çocuğu bekliyoruz gelmiyor Bi realde görsem yumruk manyağı ederim zargananın teki de
:/ doğru diyorsun başkan çok haklısın da ne bileyim seviyorum ya :/Saçını ortadan ikiye ayıran 40 kilo zarganalardan sakıncan kekem lavuklar üst düzey amcı. Ama kendini yıpratırsın bi kız için dert etme içine ver yolu. Kavgaya falanda gerek yok kızın suçu.
knk bu kızdan hayır gelmez eğer gözünün içine bakarak kankam o kardeşim gibi vs derse eyvallahini çek git yoksa üzülen sen olacaksın :/Ya söyledim kaçkere söyledim anlamıyor kızda kankam diyip diyip duruyor ya
Tak bıçı reisBıçaklıcam orosbu evladını en sonunda onu istiyor
Git konuş kızla adam akıllıYa şimdi sevgilimle 1aydan uzun bir süredir sevgiliyiz ve çok mutluyuz yani öyle diyim ya bunun Birtane orosbu evladı kankası var 🤍 atıp atıp duruyor st ye felan atıyor ben sevgilimi st atınca ciddi misin felan yazıyor kızla da kavga etmek istemiyorum bu konu için lütfen akıl verin