Instagram buglu, case gelmeyen, denenip formla açılmamış vs. hesapları açma methodu alınacaktır. 1) Veri formu, 38 atma vs. gibi public method getirecek yazmasın 2) Deneme...
öyle bir method bulman imkansız piyasadaki tüm medyacılar bazıları istisna form kullanıyor formları kullanmayı bilmiyorsunuz .dInstagram buglu, case gelmeyen, denenip formla açılmamış vs. hesapları açma methodu alınacaktır.
1) Veri formu, 38 atma vs. gibi public method getirecek yazmasın
2) Deneme hesabı açıp ihlal attım 38 de atılmıyor. Kanıt olarak bu hesabı açacak ve ESCROW ile gerçekleşecek.
Ben de piyasadaki medyacılardan bahsetmiyorum zaten.d 59 taklit açıyor 38 atılmıyor nasıl açılacak atılmayan formdan hesap? Bu arada medyasız formsuz hesap açan vardı onu da denedim artık açmıyor illa methodlar var hadi taklit de diyelim müşteri geldi 59 case de silmiş düşmüyor da bir sürü neden olabilir.öyle bir method bulman imkansız piyasadaki tüm medyacılar bazıları istisna form kullanıyor formları kullanmayı bilmiyorsunuz .d
Her hesabı açtıklarına eminmisin? tanınmış kişi oldukları için ilk işlemleri onlar yapıyor ve direk sonuç alabiliyolar denenmiş hesaplar değil.kullanamıyorsunuz .d az search yap veysel demir, kasım toktaş , levin gibi medyacılar nasıl 3 4 saatte açıyorlar medyaylamı ? medya minimun 24 yanıt gelir
evet onuda biliyorum sence veysele globeldan gelen müşteriler ilkmi deneniyor .dHer hesabı açtıklarına eminmisin? tanınmış kişi oldukları için ilk işlemleri onlar yapıyor ve direk sonuç alabiliyolar denenmiş hesaplar değil.
bu işin cahili olduğu belli r10 da kasım toktaş search yaparsan görürsün denenmiş hesapları nasıl açıyor .dHer hesabı açtıklarına eminmisin? tanınmış kişi oldukları için ilk işlemleri onlar yapıyor ve direk sonuç alabiliyolar denenmiş hesaplar değil.
Bu işi iyi bilmen gerek doğru form doğru ülke saatine göre kullanmasını bilmen gerek.evet onuda biliyorum sence veysele globeldan gelen müşteriler ilkmi deneniyor .d
evet form saatleri ve ülke çok önemli bunları öğrenirsen o medyacıdan farkın yok kısacası herşey ülke .dBu işi iyi bilmen gerek doğru form doğru ülke saatine göre kullanmasını bilmen gerek.
Hepimiz cahiliz bir Akıllı sen varsın zaten. hesap açma işlerini öğrenmeden önce biraz insanlık öğrenmeni tavsiye ederim.bu işin cahili olduğu belli r10 da kasım toktaş search yaparsan görürsün denenmiş hesapları nasıl açıyor .d