Alım Instagram Open Method Alım

Instagram buglu, case gelmeyen, denenip formla açılmamış vs. hesapları açma methodu alınacaktır. 1) Veri formu, 38 atma vs. gibi public method getirecek yazmasın 2) Deneme...

Instagram buglu, case gelmeyen, denenip formla açılmamış vs. hesapları açma methodu alınacaktır.

1) Veri formu, 38 atma vs. gibi public method getirecek yazmasın
2) Deneme hesabı açıp ihlal attım 38 de atılmıyor. Kanıt olarak bu hesabı açacak ve ESCROW ile gerçekleşecek.

Instagram buglu, case gelmeyen, denenip formla açılmamış vs. hesapları açma methodu alınacaktır.

1) Veri formu, 38 atma vs. gibi public method getirecek yazmasın
2) Deneme hesabı açıp ihlal attım 38 de atılmıyor. Kanıt olarak bu hesabı açacak ve ESCROW ile gerçekleşecek.
öyle bir method bulman imkansız piyasadaki tüm medyacılar bazıları istisna form kullanıyor formları kullanmayı bilmiyorsunuz .d

öyle bir method bulman imkansız piyasadaki tüm medyacılar bazıları istisna form kullanıyor formları kullanmayı bilmiyorsunuz .d
Ben de piyasadaki medyacılardan bahsetmiyorum zaten.d 59 taklit açıyor 38 atılmıyor nasıl açılacak atılmayan formdan hesap? Bu arada medyasız formsuz hesap açan vardı onu da denedim artık açmıyor illa methodlar var hadi taklit de diyelim müşteri geldi 59 case de silmiş düşmüyor da bir sürü neden olabilir.

131,682Konular
3,270,307Mesajlar
315,747Kullanıcılar
aass1100Son Üye
Üst Alt