The FatRat ile Tespit Edilmesi Zor Trojan Oluşturun (1 Viewer)

The fatrat neredeyse %98 tespit edilemeyen windows,linux,mac ve android alanında açık kaynaklı arkakapı(backdoor,trojan) oluşturma aracıdır. Bu yazılımı kali linux 2020.1...

The fatrat neredeyse %98 tespit edilemeyen windows,linux,mac ve android alanında açık kaynaklı arkakapı(backdoor,trojan) oluşturma aracıdır.
Bu yazılımı kali linux 2020.1 sürümünde nasıl kurulacağına dair bir video hazırladım iyi seyirler :)

THEFATRAT KURULUM VİDEOSU

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle şuna bi açıklık getirelim , bir malware 'ın Antüvürüslere yakalanmıyor olması onun tespit edilemediği anlamına gelmez . "%98 tespit edilememesi" tabiri tamamen yanlıştır bu bi nevi Application Rootkit olduğu için sadece kullanıcıların ulaşabileceği kısımlara ulaşabilir, yani az çok işini bilen bi Malware Analysist tarafından kolayca tespit edilir, Hatta anası bile şeapılır . Bir malware Hypervizor , Boot loader veya Hardware a konulmadığı sürece kolayca tespit edilir . Yaptığınız yanlış bilgi aktarımını düzeltmeniz rica olunur.

iyi forumlar..

Öncelikle şuna bi açıklık getirelim , bir malware 'ın Antüvürüslere yakalanmıyor olması onun tespit edilemediği anlamına gelmez . "%98 tespit edilememesi" tabiri tamamen yanlıştır bu bi nevi Application Rootkit olduğu için sadece kullanıcıların ulaşabileceği kısımlara ulaşabilir, yani az çok işini bilen bi Malware Analysist tarafından kolayca tespit edilir, Hatta anası bile şeapılır . Bir malware Hypervizor , Boot loader veya Hardware a konulmadığı sürece kolayca tespit edilir . Yaptığınız yanlış bilgi aktarımını düzeltmeniz rica olunur.

iyi forumlar..
Yaptığınız yorum için teşekkür ederim benim hatalarım diğer üyeler için tecrübe olacaktır. En kısa zamanda düzeltiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,280Konular
3,283,744Mesajlar
319,813Kullanıcılar
FlorpySon Üye
Üst Alt