The FatRat ile Tespit Edilmesi Zor Trojan Oluşturun

The fatrat neredeyse %98 tespit edilemeyen windows,linux,mac ve android alanında açık kaynaklı arkakapı(backdoor,trojan) oluşturma aracıdır. Bu yazılımı kali linux 2020.1...

The fatrat neredeyse %98 tespit edilemeyen windows,linux,mac ve android alanında açık kaynaklı arkakapı(backdoor,trojan) oluşturma aracıdır.
Bu yazılımı kali linux 2020.1 sürümünde nasıl kurulacağına dair bir video hazırladım iyi seyirler :)

THEFATRAT KURULUM VİDEOSU

Öncelikle şuna bi açıklık getirelim , bir malware 'ın Antüvürüslere yakalanmıyor olması onun tespit edilemediği anlamına gelmez . "%98 tespit edilememesi" tabiri tamamen yanlıştır bu bi nevi Application Rootkit olduğu için sadece kullanıcıların ulaşabileceği kısımlara ulaşabilir, yani az çok işini bilen bi Malware Analysist tarafından kolayca tespit edilir, Hatta anası bile şeapılır . Bir malware Hypervizor , Boot loader veya Hardware a konulmadığı sürece kolayca tespit edilir . Yaptığınız yanlış bilgi aktarımını düzeltmeniz rica olunur.

iyi forumlar..

Öncelikle şuna bi açıklık getirelim , bir malware 'ın Antüvürüslere yakalanmıyor olması onun tespit edilemediği anlamına gelmez . "%98 tespit edilememesi" tabiri tamamen yanlıştır bu bi nevi Application Rootkit olduğu için sadece kullanıcıların ulaşabileceği kısımlara ulaşabilir, yani az çok işini bilen bi Malware Analysist tarafından kolayca tespit edilir, Hatta anası bile şeapılır . Bir malware Hypervizor , Boot loader veya Hardware a konulmadığı sürece kolayca tespit edilir . Yaptığınız yanlış bilgi aktarımını düzeltmeniz rica olunur.

iyi forumlar..
Yaptığınız yorum için teşekkür ederim benim hatalarım diğer üyeler için tecrübe olacaktır. En kısa zamanda düzeltiyorum

131,823Konular
3,271,677Mesajlar
316,294Kullanıcılar
mrfrozenxSon Üye
Üst Alt