selam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan...
para lazım amkyapma oc
Dayılara nude satıyorum inanıyorlar atıyorlar sonra 2 gün konusup mesajlara bakmıyorumselam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
para lazım mk
forumdan 1 tane nude arşivi v.b bul abazalara anlık foto video atıyom de sonra paranı yollasınlar sende nudeleri at mesajada bakma fazla parada koparmapara lazım amk
düzgün konuş lan embesilpara lazım amk
Şimdiye dayılardan 5k Rahat kaldırmışımdır pata küte gir bişi olmaz aqselam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
Bselam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
saol agaforumdan 1 tane ******** arşivi v.b bul abazalara anlık foto video atıyom de sonra paranı yollasınlar sende nudeleri at mesajada bakma fazla parada koparma
oha la 5k iyiymis ama ne bilim az vicdanda var kıyamıomŞimdiye dayılardan 5k Rahat kaldırmışımdır pata küte gir bişi olmaz aq
knk sıkıntı su kredi kartta bilgilerin cakılması fln tırstırıoBişey olmaz amk la 100tl bin peşine mi düşecekler
Hepsi hak ediyor aqoha la 5k iyiymis ama ne bilim az vicdanda var kıyamıom![]()
oda doru agam ama iste kafamı skm bu formda ne zamandır varım bir tane method deneyemedim :/Hepsi hak ediyor aq
akrabalarımın bile @mınakoycak durumdayım suanfacebook evlilik grupları sizin için en iyisidir (dikkat akrabanız çıkabilir benden söylemesi)
o zaman lets gooooakrabalarımın bile @mınakoycak durumdayım suan![]()
tam basıcam ama özgüvensizlik beni yedi bitirdi hayatımda ailem bile sogudu nerdeyseo zaman lets goooo
ergenlik zamanları sg et salla gitsin mk kopar parayıtam basıcam ama özgüvensizlik beni yedi bitirdi hayatımda ailem bile sogudu nerdeyse
agam sizin icin kolay olabilir kim bilir ne zamandır buralardasınız ben yeni bebe sayılırım 3 4 ay oldu sadece bide cok örenmek istiyom ve en güvendiğim form burası fakat kisiliğim yüzünden aslında bircok seyi yapabilicek kapasitedeyim ama hep bir engel var :/ergenlik zamanları sg et salla gitsin mk kopar parayı
korkuyosan kaç evden travesti ol aq ya tokatla yada git amelelik yapagam sizin icin kolay olabilir kim bilir ne zamandır buralardasınız ben yeni bebe sayılırım 3 4 ay oldu sadece bide cok örenmek istiyom ve en güvendiğim form burası fakat kisiliğim yüzünden aslında bircok seyi yapabilicek kapasitedeyim ama hep bir engel var :/
doru aq amele olcama tokatlarım daha iyi siktir et korka korka nereye gelicem ztnkorkuyosan kaç evden travesti ol aq ya tokatla yada git amelelik yap
ben sanala girdiğim ilk 3 ay olmadan 2k ya kadar para kaldırmıştım yeni nesil çok pasif .ddoru aq amele olcama tokatlarım daha iyi siktir et korka korka nereye gelicem ztn
knk benle nie urasıyosun anlamıyorum sana neyaptımkiben sanala girdiğim ilk 3 ay olmadan 2k ya kadar para kaldırmıştım yeni nesil çok pasif .d
Sikleme amk bunları salla gitsin don alcak paralari yok gelmiş 3 ayda sanalda 2k attim dio yalan aq 2019 dan beri 4 yıldır sanaldayım sanalin en tanınanları bile 3 ayda hemen 2k kazanmadığı oluyo gelmiş burda sallioknk benle nie urasıyosun anlamıyorum sana neyaptımki
biliyorum abide cok urasıyolar yavas yavas acılcaz yani tak die olmazki bu islerSikleme amk bunları salla gitsin don alcak paralari yok gelmiş 3 ayda sanalda 2k attim dio yalan aq 2019 dan beri 4 yıldır sanaldayım sanalin en tanınanları bile 3 ayda hemen 2k kazanmadığı oluyo gelmiş burda sallio
HAHAHAHAHHAHAHAH çocuksun yaz özelden banka hesabımı ss atacağım sanaSikleme amk bunları salla gitsin don alcak paralari yok gelmiş 3 ayda sanalda 2k attim dio yalan aq 2019 dan beri 4 yıldır sanaldayım sanalin en tanınanları bile 3 ayda hemen 2k kazanmadığı oluyo gelmiş burda sallio
bide abi diyor .dbiliyorum abide cok urasıyolar yavas yavas acılcaz yani tak die olmazki bu isler
saygımdan diyorum seni ilgilendiren bisey yokbide abi diyor .d
telegram: protexq yaz bakalımHAHAHAHAHHAHAHAH çocuksun yaz özelden banka hesabımı ss atacağım sana