abaza avı yapmak istiyorum ama cokta riski sevmem napmam lazım? (2 Viewers)

selam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
facebook evlilik grupları sizin için en iyisidir (dikkat akrabanız çıkabilir benden söylemesi)

ergenlik zamanları sg et salla gitsin mk kopar parayı
agam sizin icin kolay olabilir kim bilir ne zamandır buralardasınız ben yeni bebe sayılırım 3 4 ay oldu sadece bide cok örenmek istiyom ve en güvendiğim form burası fakat kisiliğim yüzünden aslında bircok seyi yapabilicek kapasitedeyim ama hep bir engel var :/

agam sizin icin kolay olabilir kim bilir ne zamandır buralardasınız ben yeni bebe sayılırım 3 4 ay oldu sadece bide cok örenmek istiyom ve en güvendiğim form burası fakat kisiliğim yüzünden aslında bircok seyi yapabilicek kapasitedeyim ama hep bir engel var :/
korkuyosan kaç evden travesti ol aq ya tokatla yada git amelelik yap

Sikleme amk bunları salla gitsin don alcak paralari yok gelmiş 3 ayda sanalda 2k attim dio yalan aq 2019 dan beri 4 yıldır sanaldayım sanalin en tanınanları bile 3 ayda hemen 2k kazanmadığı oluyo gelmiş burda sallio
biliyorum abide cok urasıyolar yavas yavas acılcaz yani tak die olmazki bu isler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,338Konular
3,281,215Mesajlar
320,346Kullanıcılar
mirana44Son Üye
Üst Alt