çocuk olduğun için ceza almazsın + korkanın çocu olmaz xdselam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
çocuk olduğun için ceza almazsın + korkanın çocu olmaz xdselam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
vurdum bile dünçocuk olduğun için ceza almazsın + korkanın çocu olmaz xd
ne kadar vurdun lan hemenvurdum bile dün![]()
100 tl ufak kazancne kadar vurdun lan hemen
ilk defa için mis (ab dilenci değilim 10tl ab(ironi))100 tl ufak kazanc
OKPFSXLKŞLÖŞDGSLÖDGŞ sey dedim elektrik faturam gelmis ödeyemiom atarmısın dedim yolladı engelledim bndeilk defa için mis (ab dilenci değilim 10tl ab(ironi))
hemen engelleme aqOKPFSXLKŞLÖŞDGSLÖDGŞ sey dedim elektrik faturam gelmis ödeyemiom atarmısın dedim yolladı engelledim bnde
valla bu kadar heyecan bile yetti KLİLÖGFDSLÖDGSLÖİHGFLÖİFSDhemen engelleme aq
kaç yaşındaydı dayıvalla bu kadar heyecan bile yetti KLİLÖGFDSLÖDGSLÖİHGFLÖİFSD
60 ı vardıkaç yaşındaydı dayı
ohhh misss60 ı vardı![]()
bak o kadar buradan laf atıyorsun eğer adamlık varsa sende whatsapp yada instagram adresini at .d yapmassan demekki korkundan dayılara anneni atıyorsunanneni göstererekte kazanıom yawrum
ulan yarramın kafası formdan milletin wpsini istion avelmisin amk burdan okuyon artislik yapıon fake orospu senibak o kadar buradan laf atıyorsun eğer adamlık varsa sende whatsapp yada instagram adresini at .d yapmassan demekki korkundan dayılara anneni atıyorsun
at bakalım sen Whatsapp yada İnstagram öğrenelim annenin ayak numarasını .d isminide verebilirsin .dulan yarramın kafası formdan milletin wpsini istion avelmisin amk burdan okuyon artislik yapıon fake orospu seni
lan am evladı millete küfür ediceğine az evden cık amk asosyali seniat bakalım sen Whatsapp yada İnstagram öğrenelim annenin ayak numarasını .d isminide verebilirsin .d
ne alaka amk hergün çıkıyorum dışarı anneni sikmek için .dlan am evladı millete küfür ediceğine az evden cık amk asosyali seni
sikik adam gibi konusmayı öğren egosunu allahına cıkarmıs orospu seniat bakalım sen Whatsapp yada İnstagram öğrenelim annenin ayak numarasını .d isminide verebilirsin .d
sen bi gel kim kimi sikio görne alaka amk hergün çıkıyorum dışarı anneni sikmek için .d
HAHAHHAHAHAHAH göt olursun böyle götün yiyorsa sal wp ig egoyu görürsünsikik adam gibi konusmayı öğren egosunu allahına cıkarmıs orospu seni
ulan sen wpni verdikten sonra ananın am genişliğini bile bulurumHAHAHHAHAHAHAH göt olursun böyle götün yiyorsa sal wp ig egoyu görürsün
sal wp diyorum iştee .dsen bi gel kim kimi sikio gör
ulan sen wpni verdikten sonra ananın am genişliğini bile bulurum
okkulan sen wpni verdikten sonra ananın am genişliğini bile bulurum
bak güzelim senin derdin ne bilmiom ama sana insan gibi davranmaya calıstıkca ona bunu sövüon kac yasındasın amksal wp diyorum iştee .d
güzelim okbak güzelim senin derdin ne bilmiom ama sana insan gibi davranmaya calıstıkca ona bunu sövüon kac yasındasın amk
insan gibi soruom derdin ne cözelim berabergüzelim ok
.dinsan gibi soruom derdin ne cözelim beraber
bak cok ciddiyim semih bana nie dalasıon söyle amk konusalım
11 pro maxx +5k nakit hala devam ediyorm günde 300 400 alıyorm bugun 350 aldımŞimdiye dayılardan 5k Rahat kaldırmışımdır pata küte gir bişi olmaz aq
hoy amk masalah11 pro maxx +5k nakit hala devam ediyorm günde 300 400 alıyorm bugun 350 aldımaylık 7 8k kazanyırm 3 ayda oldu bu dediklerim
DD
Ne dedin ne dedin seni duvardan duvara vururum çocuk yaz bana telegram yada instagram: protexq adamsan yaz anani duvardan duvara vururum bakhay ananı sıkeyım senın