E
eemedya
Senin terazin yanlış tartiyor otur kucağıma tahtın açık olsunAbi diyeceksin bana adam edicem seni
Senin terazin yanlış tartiyor otur kucağıma tahtın açık olsunAbi diyeceksin bana adam edicem seni
Versene Real numaranı ben kimsenin ayağına gelmem ayağıma getirtirimValla kuzen verirse tam adresi İstanbul'a geliyorum bu sefer tatile 😘
Senin hikayelerinden çok okuduk biz 🥲İp corummus benimtamam görüşcez @Tampich anlatır sana
Zevkle kardeş zevkle nerde ne zaman söyle yeterliİp corummus benimtamam görüşcez @Tampich anlatır sana

Aynen sen evden çıkmayan bir yaratıksin ailen bile senden bıkmış aq ne anlatıyorsun bizeVersene Real numaranı ben kimsenin ayağına gelmem ayağıma getirtirim![]()
Köpek gibi gelmek istiyorsunSenin terazin yanlış tartiyor otur kucağıma tahtın açık olsun
Abinim bundan sonra senin adam etcem senide koçum az kaldi yolumuz düşer bir gün emin olAynen sen evden çıkmayan bir yaratıksin ailen bile senden bıkmış aq ne anlatıyorsun bize
Senin bana düşmeyen yolunun izzeti nefsini sikeyimAbinim bundan sonra senin adam etcem senide koçum az kaldi yolumuz düşer bir gün emin ol
Seni burda kimseye yâr etmiycem oğlum yaz bunu kenara ya sen gideceksin burdan yada benSenin bana düşmeyen yolunun izzeti nefsini **Küfürbaz**
Senden daha iyiyim senden daha iyiyim amına koydugumun varosu anneme ettiğin küfürlere gelsin senin abin de benim babanda benim adam olcaksinAğlama yeter daha hadi bb 😘
Ağlama 😘Seni burda kimseye yâr etmiycem oğlum yaz bunu kenara ya sen gideceksin burdan yada ben
Ağlama 😘Senden daha iyiyim senden daha iyiyim amına koydugumun varosu anneme ettiğin küfürlere gelsin senin abin de benim babanda benim adam olcaksin
Teşekkürler admin bey burdan zelkievin neyse hayırlı geceler 😘Olaya karışan diğer üyeler uyarıldı ve chat banı atıldı.
@Tattooist Multi hesabın banlandı... Başka bir multi hesap açtığın an forumdan tüm hesapların kalıcı olarak ban yer bilgin olsun.
Konu kapanmıştır birbirinizi yoksaya alın ve daha uzatıp forumu kirletmeyin.
4- Forumda Dini, Milli, Manevi değerlere küfür etmek yasaktır. Birisi bu suçlardan birini size karşı işlemiş ve şikayet etmişseniz mutlaka gereği yapılır. Üye şikayeti harici olaylar adminin insiyatifine kalmıştır.@Killer sanada teşekkürler durduk yere ban attığın içinben anlatmıyorum Allah görüyor kardeş