Bu arada sende o virüs yaan çocuk gibi konuşuyosun Akıllıca gelip Kardeşim miner yok buda kanıt videosu diğe söyleseydin ben dicektim tamam sıkıntı yok ama şimdi gelip kapak olsun diosun miner var kesin hadi diğelim ben herşeyi yaptım olmadı bende Gelipte senin sisteminde sıkıntı var diceksin 3 farklı bilgisayarda denedim olmadı bak benimde rat konularım var bakabilirsin Gelipte kapak olsun işte ben senden üstünüm Adam olacaksın önüme gelen herkes kucama oturcak demene ve ego kasmana gerek yok haddini bilde konuş ben gelip **Küfürbaz** miner koymuşsunmu dedim dedimki darcomet de olmadı miner koymuşsun ayıp ayıp ayıp dedim ben gelipte kapak olsun miner koymuşsun işte veletlerin yaptıklarını yapmadım Burda sende sıkıntı var düzgünce gelip özelden kardeşim böyle böyle durum var deseydin benle konuşsaydın ben gelip yorumu kaldırırdım saygısızlık etmenin manası yok
1. özel mesaj gonderemiyorum
2. ben program paylaştım çalışmıyor içinde miner var diyen sensin
3. yazdıklarını kanıtla bu gibi içinde birşey var demekle tahmin yürütmeklede olmuyor bu işler
4. stub delphi le kodlanmış 5 sn cpu kasıyor sonrasında herşey normal
5. senden bu konuda kanıt istiyorum miner var diye
6. kurban kasma gıbı bır nıyetım yok heleki turk forumlarında
7.2008 den beri bu alamdeyim kimse gelipte bu programda trojan var dememiştir diyemezde onun için bunu kanıtlaman lazım tahmin yürütmekle çamur atmakla bu işler yürümüyor
8. bu gibi işlerle ilgilenecek kişi önce kendine güvenecek burası bir hack forumu kimse kimseye garanti vermez tekrarlıyorum miner olduguna dair kanıt göster ....