Murat-oguz Crypter

BUDA SANA KAPAK OLSUN BECEREMIYORSUN DİYE LAF ATMIYACAKSIN
Bu arada sende o virüs yaan çocuk gibi konuşuyosun Akıllıca gelip Kardeşim miner yok buda kanıt videosu diğe söyleseydin ben dicektim tamam sıkıntı yok ama şimdi gelip kapak olsun diosun miner var kesin hadi diğelim ben herşeyi yaptım olmadı bende Gelipte senin sisteminde sıkıntı var diceksin 3 farklı bilgisayarda denedim olmadı bak benimde rat konularım var bakabilirsin Gelipte kapak olsun işte ben senden üstünüm Adam olacaksın önüme gelen herkes kucama oturcak demene ve ego kasmana gerek yok haddini bilde konuş ben gelip şerefsiz miner koymuşsunmu dedim dedimki darcomet de olmadı miner koymuşsun ayıp ayıp ayıp dedim ben gelipte kapak olsun miner koymuşsun işte veletlerin yaptıklarını yapmadım Burda sende sıkıntı var düzgünce gelip özelden kardeşim böyle böyle durum var deseydin benle konuşsaydın ben gelip yorumu kaldırırdım saygısızlık etmenin manası yok

Bu arada sende o virüs yaan çocuk gibi konuşuyosun Akıllıca gelip Kardeşim miner yok buda kanıt videosu diğe söyleseydin ben dicektim tamam sıkıntı yok ama şimdi gelip kapak olsun diosun miner var kesin hadi diğelim ben herşeyi yaptım olmadı bende Gelipte senin sisteminde sıkıntı var diceksin 3 farklı bilgisayarda denedim olmadı bak benimde rat konularım var bakabilirsin Gelipte kapak olsun işte ben senden üstünüm Adam olacaksın önüme gelen herkes kucama oturcak demene ve ego kasmana gerek yok haddini bilde konuş ben gelip **Küfürbaz** miner koymuşsunmu dedim dedimki darcomet de olmadı miner koymuşsun ayıp ayıp ayıp dedim ben gelipte kapak olsun miner koymuşsun işte veletlerin yaptıklarını yapmadım Burda sende sıkıntı var düzgünce gelip özelden kardeşim böyle böyle durum var deseydin benle konuşsaydın ben gelip yorumu kaldırırdım saygısızlık etmenin manası yok

1. özel mesaj gonderemiyorum
2. ben program paylaştım çalışmıyor içinde miner var diyen sensin
3. yazdıklarını kanıtla bu gibi içinde birşey var demekle tahmin yürütmeklede olmuyor bu işler
4. stub delphi le kodlanmış 5 sn cpu kasıyor sonrasında herşey normal
5. senden bu konuda kanıt istiyorum miner var diye
6. kurban kasma gıbı bır nıyetım yok heleki turk forumlarında
7.2008 den beri bu alamdeyim kimse gelipte bu programda trojan var dememiştir diyemezde onun için bunu kanıtlaman lazım tahmin yürütmekle çamur atmakla bu işler yürümüyor
8. bu gibi işlerle ilgilenecek kişi önce kendine güvenecek burası bir hack forumu kimse kimseye garanti vermez tekrarlıyorum miner olduguna dair kanıt göster ....

1. özel mesaj gonderemiyorum
2. ben program paylaştım çalışmıyor içinde miner var diyen sensin
3. yazdıklarını kanıtla bu gibi içinde birşey var demekle tahmin yürütmeklede olmuyor bu işler
4. stub delphi le kodlanmış 5 sn cpu kasıyor sonrasında herşey normal
5. senden bu konuda kanıt istiyorum miner var diye
6. kurban kasma gıbı bır nıyetım yok heleki turk forumlarında
7.2008 den beri bu alamdeyim kimse gelipte bu programda trojan var dememiştir diyemezde onun için bunu kanıtlaman lazım tahmin yürütmekle çamur atmakla bu işler yürümüyor
8. bu gibi işlerle ilgilenecek kişi önce kendine güvenecek burası bir hack forumu kimse kimseye garanti vermez tekrarlıyorum miner olduguna dair kanıt göster ....
zamanımı senle harcamıycam detaylıca söyledim zaten umrumda değil şu an gene cevap verirsen cevaplamıcam boşuna yazma

zamanımı senle harcamıycam detaylıca söyledim zaten umrumda değil şu an gene cevap verirsen cevaplamıcam boşuna yazma
lamerler her zaman bunu yapar bir şeyi beceremediklerinde lafı programlara atar sonrada köşesine çekilir hiç bir şey olmamış gibi davranır burda miner var diye idda eden sensin bende seni kanıtlamaya davet ettim sen onuda beceremedin bu gibi programları indirme önce kendini iyice geliştir program burda bende burdayım kanıt için hodri meydan yada ben beceremedim ondan boyle yazdım diyeceksin biz burda programlara bir emek harcıyoruz senin gibi lamerlerin indirmesi için deyil ha indirdin kullanmayı bilmiyorsun oda bir erdemlik bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ...

lamerler her zaman bunu yapar bir şeyi beceremediklerinde lafı programlara atar sonrada köşesine çekilir hiç bir şey olmamış gibi davranır burda miner var diye idda eden sensin bende seni kanıtlamaya davet ettim sen onuda beceremedin bu gibi programları indirme önce kendini iyice geliştir program burda bende burdayım kanıt için hodri meydan yada ben beceremedim ondan boyle yazdım diyeceksin biz burda programlara bir emek harcıyoruz senin gibi lamerlerin indirmesi için deyil ha indirdin kullanmayı bilmiyorsun oda bir erdemlik bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ...
:D Lamer lar kendisine hacker diğip normal araçlar kullananlardır ben ne kendime hacker diyorum nede bişey bildiğimi söylüyorum şuan zorbalık yapıyosun çok umrumda değil dediğim gibi gelip kardeş böyle böyle durum var deseydin tamam insanlar anlaşa anlaşa bak ben şuan çok sinirlendirdin raporum var sinir hastasıyım gelip sana sen lamer sın mı dedim ayıp ayıp dedim şimdi gelip senin anana avradına küfür etsem haklısın ama uygun dille anlattım "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ... " Yazmışsın engelsin sen işte engeli sensin Genelikle lamer kalıbı hacker lar söyler saygı duymazlar Lamer diyorsun :D Şuan cidden yaptıgın doğru bişeymi

Ha bu arada windows defender dan geçen crypter lar felan yaptım sourc ları editledim genellikle böyle böyle dikkatlice baktım spy da dolaşırken senin konunu gördüm konuna baktım bi deneyeyim dedim olmadı ondan sonra SEN BÖYLE GELİPTE KAPAK OLSUN Lafını Ederek Seviyeni Düşürüyosun ben sana gelipte böyle tabir kullandımı Bazı İnsanlar Gelip söverdi yada aşağlardı UYGUN Bİ DİLLE söyledim seviyeni belli etme

lamerlerin indirmesi için deyil Cümle hatası yazmışsın Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyosun Tamam çok uzatma konuyu cidden Çok durdun bu konuda sadece şunu diğebilirdin " Kardeşim Hattan Var Programı Daha Detaylı İncelermisin Miner Felan Yok Hatta Buda Video Kanıtı youtube/video..." Şeklinde Yazsa İdin Daha iyi Olurdu Cidden Çok Kötü birisin şahsen söylüyorum Çok kötü bir insansın Şuan a Kadar senin gibi biri Görmedim Cidden şöylemi anlıyorsunuz işte karşıdaki salak ben zekiyim o lamer ağla işte konuşmicaksın Diğince Kazanıyormusun Şuan Umrumda değil bu konu çok uzatma

lamerlerin indirmesi için deyil Cümle hatası yazmışsın Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyosun Tamam çok uzatma konuyu cidden Çok durdun bu konuda sadece şunu diğebilirdin " Kardeşim Hattan Var Programı Daha Detaylı İncelermisin Miner Felan Yok Hatta Buda Video Kanıtı youtube/video..." Şeklinde Yazsa İdin Daha iyi Olurdu Cidden Çok Kötü birisin şahsen söylüyorum Çok kötü bir insansın Şuan a Kadar senin gibi biri Görmedim Cidden şöylemi anlıyorsunuz işte karşıdaki salak ben zekiyim o lamer ağla işte konuşmicaksın Diğince Kazanıyormusun Şuan Umrumda değil bu konu çok uzatma

sen bu tür programları indirip kullanma iftiradan başka bir şey üretmiyorsun ......

s.a arkadaşlar full fud bir crypter paylaşıyorum
guvenmeyen sanalda çalıştırsın client vb6 stub delphi client açılışında ocx sorunu yaşata bilir açamayan arkadaş olursa
ocx paketini yüklerim malum vb6 ocx sorunu yaşatmakta .

NOT : program açılışına şifre koydum şifre forum üyelerine verilecek

Lütfen rapor veren sitelerde taratmıyalım .

Ekli dosyayı görüntüle 2129

Cybergate Server tarama sonucu

68971963aca0237ebc30a246ab1c334831cfebac03f32646a694d58201feb4b25c51fb6e.jpg

tarama linki

INDIR :
bakalım kanka

s.a arkadaşlar full fud bir crypter paylaşıyorum
guvenmeyen sanalda çalıştırsın client vb6 stub delphi client açılışında ocx sorunu yaşata bilir açamayan arkadaş olursa
ocx paketini yüklerim malum vb6 ocx sorunu yaşatmakta .

NOT : program açılışına şifre koydum şifre forum üyelerine verilecek

Lütfen rapor veren sitelerde taratmıyalım .

Ekli dosyayı görüntüle 2129

Cybergate Server tarama sonucu

68971963aca0237ebc30a246ab1c334831cfebac03f32646a694d58201feb4b25c51fb6e.jpg

tarama linki

INDIR :
Bakalım

131,843Konular
3,271,934Mesajlar
316,370Kullanıcılar
adezpvp12311Son Üye
Üst Alt