+62 838-3813-3255@Decay/ Whatsapp üzerinden konuştuğun numarayı buraya atar mısın ?
+62 838-3813-3255@Decay/ Whatsapp üzerinden konuştuğun numarayı buraya atar mısın ?
Bekliyorum.
Wistona dair hiçbir ipucu yok knk. Konuşurken sitede kendini teyit etmesini isteyin. Whatsapptan sana atacam dediyse forumda ben almadım demesinin bir mantığı yok. Almadım diyorsa whatsaptanda sana almadım diyebilirdi bir de konu açtığını biliyor ss alabileceğini biliyor niye riske girsin. Konuya baktım mantıksız geldi biraz knk. Wistona oyun oynanıyor gibi ama bilmem tabi.Winson olduğuna. Dair 8 kanıtım buda lütfen gerekeni yapınız
Kanka winstona dair ipucu attım daha yeni Wp den yazdım Winston hesabını kapatacam diye oda hayır kaptma atacağım yazdı paranıWinstona dair hiçbir ipucu yok knk. Konuşurken sitede kendini teyit etmesini isteyin. Whatsapptan sana atacam dediyse forumda ben almadım demesinin bir mantığı yok. Almadım diyorsa whatsaptanda sana almadım diyebilirdi bir de konu açtığını biliyor ss alabileceğini biliyor niye riske girsin. Konuya baktım mantıksız geldi biraz knk. Winstona oyun oynanıyor gibi ama bilmem tabi.
İlginçKanka winstona dair ipucu attım daha yeni Wp den yazdım Winston hesabını kapatacam diye oda hayır kaptma atacağım yazdı paranı
Eğer haklı olsaydıWistona dair hiçbir ipucu yok knk. Konuşurken sitede kendini teyit etmesini isteyin. Whatsapptan sana atacam dediyse forumda ben almadım demesinin bir mantığı yok. Almadım diyorsa whatsaptanda sana almadım diyebilirdi bir de konu açtığını biliyor ss alabileceğini biliyor niye riske girsin. Konuya baktım mantıksız geldi biraz knk. Wistona oyun oynanıyor gibi ama bilmem tabi.
@Decay/ O Konuştuğun Kişinin Wiston Olduğunu Kanıtlayacak Bi Ss atarsan Adminler O Zaman Yardımcı Olabilir.
Eğer haklı olsaydı
Adam Ben O Değilim Dedi Sizinde Site İçinde Konuşmanız Varsa Sana Atmışsa Buraya Yaz Tarzı Veya Kendini Teyit Ettirmişse O SS leri Katarsan Adminler Yardımcı Olur .Eğer haklı olsaydı
O Yeterli Bir Kanıt Değil Site İçi Olan Konuşmalarınız Varsa Bakın İyice bi Onlar Olur.Yapma öyle birşey diyor Winston olmasa takmaz
Ya anlamıyorlar yapmadığım bir şey yüzünden suçlu durumuna düşüyorum kanka birisi senin ismini kullanarak birisini dolandirsa nasıl hissedersinAdam Ben O Değilim Dedi Sizinde Site İçinde Konuşmanız Varsa Sana Atmışsa Buraya Yaz Tarzı Veya Kendini Teyit Ettirmişse O SS leri Katarsan Adminler Yardımcı Olur .
Kötü Hissederim Bende Bu Arkadaşa Onu Anlatıyorum Onun Wiston Olduğunu Kanıtla Bende Başkasının Adını Kullanarak Birini Dolandırabilirim Örnek YaniYa anlamıyorlar yapmadığım bir şey yüzünden suçlu durumuna düşüyorum kanka birisi senin ismini kullanarak birisini dolandirsa nasıl hissedersin
Garip bulduğum noktada bu işte. Wiston olmasa takmaz. Burda almadım diyen gerçek wiston'da olsaydı takmazdı. Tabi bu olayda karlı çıkan biri değilse dimi. Almadığını söyleyen biri olayı çorba etmez. Direk zaten delil yok uğraşmazdaYapma öyle birşey diyor Winston olmasa takmaz
O Yeterli Bir Kanıt Değil Site İçi Olan Konuşmalarınız Varsa Bakın İyice bi Onlar Ol
Garip bulduğum noktada bu işte. Wiston olmasa takmaz. Burda almadım diyen gerçek wiston'da olsaydı takmazdı. Tabi bu olayda karlı çıkan biri değilse dimi. Almadığını söyleyen biri olayı çorba etmez. Direk zaten delil yok uğraşmazda
Bende mağdurum burada kanıtın varsa at beni dolandirmadigina dail yazmakla olmuyor siteyeYa anlamıyorlar yapmadığım bir şey yüzünden suçlu durumuna düşüyorum kanka birisi senin ismini kullanarak birisini dolandirsa nasıl hissedersin
Spyhackerz deki adı WİSTON
Her hangi bir şekilde hesabımı vermiyor 2 saat oldu atm ye gidip geleceğim dedi ücreti salmadı aktif olduğu halde ücreti atmıyor ve hesabımın kullanıcı adını değiştirip çift faktör koydu
HESABIN İLK HALİNİ ATTIM
ARTI YENİ DEĞİŞTİRDİĞİ HALİNİDE ATTIM LUTFEN YARDIMCI OLUNelin
adamın seni dolandırdığını söyledin sosyal platformların ona ait olduğunu kanıtlayamıyorsun eğer öyleyse zaten wistonun seni dolandıran sosyal hesapların ona ait olup olmadığını forum içi mesajlaşmasından bulur konu araştırılacak denmiş boşa konuşmayın o yüzden @Wiston tokat attığını sanmıyorum emektar mavi tik bence boş yapıyorsun @Decay/Spyhackerz deki adı WİSTON
Her hangi bir şekilde hesabımı vermiyor 2 saat oldu atm ye gidip geleceğim dedi ücreti salmadı aktif olduğu halde ücreti atmıyor ve hesabımın kullanıcı adını değiştirip çift faktör koydu
HESABIN İLK HALİNİ ATTIM
ARTI YENİ DEĞİŞTİRDİĞİ HALİNİDE ATTIM LUTFEN YARDIMCI OLUN
Lan git de seni dolandiran kişiye forumdan yazsın yazabilcek miBende mağdurum burada kanıtın varsa at beni dolandirmadigina dail yazmakla olmuyor siteye