Dolandırıcı lütfen gerekeni yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Winson olduğuna. Dair 8 kanıtım buda lütfen gerekeni yapınız
Wistona dair hiçbir ipucu yok knk. Konuşurken sitede kendini teyit etmesini isteyin. Whatsapptan sana atacam dediyse forumda ben almadım demesinin bir mantığı yok. Almadım diyorsa whatsaptanda sana almadım diyebilirdi bir de konu açtığını biliyor ss alabileceğini biliyor niye riske girsin. Konuya baktım mantıksız geldi biraz knk. Wistona oyun oynanıyor gibi ama bilmem tabi.

Rating - 100%
Winstona dair hiçbir ipucu yok knk. Konuşurken sitede kendini teyit etmesini isteyin. Whatsapptan sana atacam dediyse forumda ben almadım demesinin bir mantığı yok. Almadım diyorsa whatsaptanda sana almadım diyebilirdi bir de konu açtığını biliyor ss alabileceğini biliyor niye riske girsin. Konuya baktım mantıksız geldi biraz knk. Winstona oyun oynanıyor gibi ama bilmem tabi.
Kanka winstona dair ipucu attım daha yeni Wp den yazdım Winston hesabını kapatacam diye oda hayır kaptma atacağım yazdı paranı

Lefonix

imhatimi.org
Rating - 100%
@Decay/ O Konuştuğun Kişinin Wiston Olduğunu Kanıtlayacak Bi Ss atarsan Adminler O Zaman Yardımcı Olabilir.

Rating - 100%
Wistona dair hiçbir ipucu yok knk. Konuşurken sitede kendini teyit etmesini isteyin. Whatsapptan sana atacam dediyse forumda ben almadım demesinin bir mantığı yok. Almadım diyorsa whatsaptanda sana almadım diyebilirdi bir de konu açtığını biliyor ss alabileceğini biliyor niye riske girsin. Konuya baktım mantıksız geldi biraz knk. Wistona oyun oynanıyor gibi ama bilmem tabi.
Eğer haklı olsaydı
@Decay/ O Konuştuğun Kişinin Wiston Olduğunu Kanıtlayacak Bi Ss atarsan Adminler O Zaman Yardımcı Olabilir.

Wiston 

Kartal 🦅
Rating - 100%
Adam Ben O Değilim Dedi Sizinde Site İçinde Konuşmanız Varsa Sana Atmışsa Buraya Yaz Tarzı Veya Kendini Teyit Ettirmişse O SS leri Katarsan Adminler Yardımcı Olur .
Ya anlamıyorlar yapmadığım bir şey yüzünden suçlu durumuna düşüyorum kanka birisi senin ismini kullanarak birisini dolandirsa nasıl hissedersin

Lefonix

imhatimi.org
Rating - 100%
Ya anlamıyorlar yapmadığım bir şey yüzünden suçlu durumuna düşüyorum kanka birisi senin ismini kullanarak birisini dolandirsa nasıl hissedersin
Kötü Hissederim Bende Bu Arkadaşa Onu Anlatıyorum Onun Wiston Olduğunu Kanıtla Bende Başkasının Adını Kullanarak Birini Dolandırabilirim Örnek Yani

Rating - 0%
Yapma öyle birşey diyor Winston olmasa takmaz
Garip bulduğum noktada bu işte. Wiston olmasa takmaz. Burda almadım diyen gerçek wiston'da olsaydı takmazdı. Tabi bu olayda karlı çıkan biri değilse dimi. Almadığını söyleyen biri olayı çorba etmez. Direk zaten delil yok uğraşmazda

Rating - 100%
O Yeterli Bir Kanıt Değil Site İçi Olan Konuşmalarınız Varsa Bakın İyice bi Onlar Ol

Garip bulduğum noktada bu işte. Wiston olmasa takmaz. Burda almadım diyen gerçek wiston'da olsaydı takmazdı. Tabi bu olayda karlı çıkan biri değilse dimi. Almadığını söyleyen biri olayı çorba etmez. Direk zaten delil yok uğraşmazda

Bende mağdurum burada kanıtın varsa at beni dolandirmadigina dail yazmakla olmuyor siteye

Lefonix

imhatimi.org
Rating - 100%
@Decay/ Örnek Ben Wiston Adına Seni Dolandırabilirim Suçu Kendimden Atarım Ekstra Olarak Ben Başka Şeylerde Düşünüyorum Ben Bedava Hesaba Konmak İçin Böyle Bir Oyunada Başvurabilirim Herşey İstendiği Gibi Olsun Wistonun Olduğunuda Kanıtla O Zaman Gereken Yapılır.

Rating - 100%
Spyhackerz deki adı WİSTON

Her hangi bir şekilde hesabımı vermiyor 2 saat oldu atm ye gidip geleceğim dedi ücreti salmadı aktif olduğu halde ücreti atmıyor ve hesabımın kullanıcı adını değiştirip çift faktör koydu

HESABIN İLK HALİNİ ATTIM
ARTI YENİ DEĞİŞTİRDİĞİ HALİNİDE ATTIM LUTFEN YARDIMCI OLUNelin
Spyhackerz deki adı WİSTON

Her hangi bir şekilde hesabımı vermiyor 2 saat oldu atm ye gidip geleceğim dedi ücreti salmadı aktif olduğu halde ücreti atmıyor ve hesabımın kullanıcı adını değiştirip çift faktör koydu

HESABIN İLK HALİNİ ATTIM
ARTI YENİ DEĞİŞTİRDİĞİ HALİNİDE ATTIM LUTFEN YARDIMCI OLUN
adamın seni dolandırdığını söyledin sosyal platformların ona ait olduğunu kanıtlayamıyorsun eğer öyleyse zaten wistonun seni dolandıran sosyal hesapların ona ait olup olmadığını forum içi mesajlaşmasından bulur konu araştırılacak denmiş boşa konuşmayın o yüzden @Wiston tokat attığını sanmıyorum emektar mavi tik bence boş yapıyorsun @Decay/

Lefonix

imhatimi.org
Rating - 100%
Yani Seni Dolandıranın Wiston Olduğunu SS ler ile Kanıtla Gereken Yapılır

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Yeterli açıklamalar @Wiston tarafından Telegram'da yapıldı ve dolandıran üyenin @Wiston olmadığı ortaya çıktı.

Konuyu daha fazla uzamaması adına kilitliyorum. @Decay/ bu tarz durumların yaşanmaması için ticaretlerinde escrow kullanmayı unutma. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,527Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt