Okadar Emek VarVallahi al benden de o kadar
Okadar Emek VarVallahi al benden de o kadar
Kardeşim Adam Okadar Emek Vermış Sen İse . Koyun Hiç Olmasa Eline Sağılk De
eyvVallahi al benden de o kadar
Rica Kardeşim
Kardeşim simdi bakabilirsin düzgün yorum yapmak için konuyu gördüm ve ona göre yorumumu editledim ama senin gibilerin böyle birşey diyecegini düşünmemistim hata bende. O yüzden önyargı ile yaklasmak yerini lütfen önce beyninizi kullanınKardeşim Adam Okadar Emek Vermış Sen İse . Koyun Hiç Olmasa Eline Sağılk De
Teşekkür ederimKardeşim simdi bakabilirsin düzgün yorum yapmak için konuyu gördüm ve ona göre yorumumu editledim ama senin gibilerin böyle birşey diyecegini düşünmemistim hata bende.
Abartmiyorum düzgünce açıklamayı yaptım önyargı ile hiçbir zaman yaklaşmamayı öğrenmesi gerekTeşekkür ederim
Önemli bir şey değil bu kadar abartmaya gerek yok
Hayır Bare Yiç Bireş Yazma Sora YapsaydınKardeşim simdi bakabilirsin düzgün yorum yapmak için konuyu gördüm ve ona göre yorumumu editledim ama senin gibilerin böyle birşey diyecegini düşünmemistim hata bende.

Konuyu görmek icin sadece nokta koydum senin gibi sabırsız veya önyargılı birisinin bu forumda oldugunu duşunmemistim.Hayır Bare Yiç Bireş Yazma Sora Yapsaydın![]()
![]()
Hayır Bare Yiç Bireş Yazma Sora Yapsaydın![]()
![]()
Sorun Yok Beyler UzatmayınKonuyu görmek icin sadece nokta koydum senin gibi sabırsız veya önyargılı birisinin bu forumda oldugunu duşunmemistim.
al canım sende al aa senimi kırcazbende istom
Kardeşim Ne Hakında Eğtim SetiArkadaşlar Yakında Sırasıyla eğitim setleri yayınlıcam beklemede kalın

eywEline Koluna sağlık
Programlama dilleriyle ilgiliKardeşim Ne Hakında Eğtim Seti![]()
![]()
hmm Bende Paraya Kıydım 1000 TL Udemy 60 TL xbovite Eğtm Seti AldımProgramlama dilleriyle ilgili

Çok vermişsin beehmm Bende Paraya Kıydım 1000 TL Udemy 60 TL xbovite Eğtm Seti Aldım![]()
![]()
TMMÇok vermişsin bee
Neyse Sen Onlara ÇAlış Ayreten Attığım Setleride izle
Sağol Kardeşimeline sağlık
Sağol Abi Eywellerine sağlık. kıdemli olma vaktin gelmiş..
Knk Yzıyı Nasıl Gizli CezSağol Abi Eyw
Knk Yzıyı Nasıl Gizli Cez