@KanNa Dolandırıcı Herifin tekidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
method aldık çocuktan 12 hesap denedim 1 i kapandı verdiği saatleri denedim bahanesi form aktif değildir express VPN değildir şu değildir bu değildir. videoda çektim adminlere çalışmadığını kanıtlamak için çalışmıyor diyorum beni alakadar etmez diyor çalışmazsa iade yaparım demişti zaten mesajın başında orospu çocuğu 200 TL'ye mi tokat attın kanıtlar ekleniyor
adminler özel olarak videoya aldığım kanitda var pcde telegram dan yazarsanız atabilirim .
dolandırıcı orospu çocuğu seni birde viento abiye Sor diyor yerim lan viento abini :) PUHAHAHAHHAHAHA

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Yüklediğin diğer resimler gösterilmiyor. @KanNA forumda banlı olduğu için açıklama yapamayacak.

Rating - 0%
Cihan havlama amk gidipte anasına küfür edemezsin doğru dürüst şikayet konu açarsın adminler halleder zaten kannanın şikayet konularını bilmiyomusun hâlâ ticaret yapıyosan kafanı skm

Rating - 100%
method aldık çocuktan 12 hesap denedim 1 i kapandı verdiği saatleri denedim bahanesi form aktif değildir express VPN değildir şu değildir bu değildir. videoda çektim adminlere çalışmadığını kanıtlamak için çalışmıyor diyorum beni alakadar etmez diyor çalışmazsa iade yaparım demişti zaten mesajın başında orospu çocuğu 200 TL'ye mi tokat attın kanıtlar ekleniyor
adminler özel olarak videoya aldığım kanitda var pcde telegram dan yazarsanız atabilirim .
dolandırıcı orospu çocuğu seni birde viento abiye Sor diyor yerim lan viento abini :) PUHAHAHAHHAHAHA
Telegramdan bana yazar mısın samett006 eğer açıklama yapmaz ise telegram grubundan da banlayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,519Konular
3,268,938Mesajlar
315,329Kullanıcılar
xirbalyoz02Son Üye
Üst Alt