@KanNa Dolandırıcı Herifin tekidir. (1 Viewer)

method aldık çocuktan 12 hesap denedim 1 i kapandı verdiği saatleri denedim bahanesi form aktif değildir express VPN değildir şu değildir bu değildir. videoda çektim adminlere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
method aldık çocuktan 12 hesap denedim 1 i kapandı verdiği saatleri denedim bahanesi form aktif değildir express VPN değildir şu değildir bu değildir. videoda çektim adminlere çalışmadığını kanıtlamak için çalışmıyor diyorum beni alakadar etmez diyor çalışmazsa iade yaparım demişti zaten mesajın başında orospu çocuğu 200 TL'ye mi tokat attın kanıtlar ekleniyor
adminler özel olarak videoya aldığım kanitda var pcde telegram dan yazarsanız atabilirim .
dolandırıcı orospu çocuğu seni birde viento abiye Sor diyor yerim lan viento abini :) PUHAHAHAHHAHAHA

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Cihan havlama amk gidipte anasına küfür edemezsin doğru dürüst şikayet konu açarsın adminler halleder zaten kannanın şikayet konularını bilmiyomusun hâlâ ticaret yapıyosan kafanı skm

method aldık çocuktan 12 hesap denedim 1 i kapandı verdiği saatleri denedim bahanesi form aktif değildir express VPN değildir şu değildir bu değildir. videoda çektim adminlere çalışmadığını kanıtlamak için çalışmıyor diyorum beni alakadar etmez diyor çalışmazsa iade yaparım demişti zaten mesajın başında orospu çocuğu 200 TL'ye mi tokat attın kanıtlar ekleniyor
adminler özel olarak videoya aldığım kanitda var pcde telegram dan yazarsanız atabilirim .
dolandırıcı orospu çocuğu seni birde viento abiye Sor diyor yerim lan viento abini :) PUHAHAHAHHAHAHA
Telegramdan bana yazar mısın samett006 eğer açıklama yapmaz ise telegram grubundan da banlayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,308Konular
3,282,569Mesajlar
319,257Kullanıcılar
ser123SSon Üye
Üst Alt