Nasıl Ingilizce öğrendiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim bu konu galiba off Topic konusu yanlış yere konu açtıysam uyarırsanız düzletirim. İngilizce öğrenmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, İngilizce bilen arkadaşlar nasıl öğrendiğini net bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.
İyi Forumlar.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

• R R00T3R Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
Kısa Ve Öz İngilizce Bilen Birisiyle Sürekli Muhabbet ederek ingilizce öğrenebilirsin.
ancak ondan önce geçmiş zaman şimdiki zaman gibi ekleri fiilleri öğrenmen gerek sen ben onlar vs.
daha sonra güzel bir cümle kurarsın konuşa konuşa en güzel pratik böyle yapılır

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim bu konu galiba off Topic konusu yanlış yere konu açtıysam uyarırsanız düzletirim. İngilizce öğrenmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, İngilizce bilen arkadaşlar nasıl öğrendiğini net bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.
İyi Forumlar.
Oda arkadaşım ingilizce öğretmenligi okuyor onun sayesinde öğreniyorum ben zkmsmzmsns

brom kesinlikle öğreten taktik kim yaptıysa başarılı oldu yapamayan ağır maldır net
Kanka öncelikle gir bi film izleme sitesine altyazıyı ingilizce yap seslendirmeyi türkçe yap ordan yavaş yavaş izle grammer ve kalıpları öğrenirsin.
-Ayrıca Duolingo diye uygulama var kolay ve basit şekilde öğretiyor dene derim.
başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,764Konular
3,290,592Mesajlar
324,553Kullanıcılar
OrmeSon Üye
Üst Alt