Nasıl Ingilizce öğrendiniz.

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim bu konu galiba off Topic konusu yanlış yere konu açtıysam uyarırsanız düzletirim. İngilizce öğrenmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı...

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim bu konu galiba off Topic konusu yanlış yere konu açtıysam uyarırsanız düzletirim. İngilizce öğrenmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, İngilizce bilen arkadaşlar nasıl öğrendiğini net bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.
İyi Forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kısa Ve Öz İngilizce Bilen Birisiyle Sürekli Muhabbet ederek ingilizce öğrenebilirsin.
ancak ondan önce geçmiş zaman şimdiki zaman gibi ekleri fiilleri öğrenmen gerek sen ben onlar vs.
daha sonra güzel bir cümle kurarsın konuşa konuşa en güzel pratik böyle yapılır

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim bu konu galiba off Topic konusu yanlış yere konu açtıysam uyarırsanız düzletirim. İngilizce öğrenmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum, İngilizce bilen arkadaşlar nasıl öğrendiğini net bir şekilde açıklayabilirse sevinirim.
İyi Forumlar.
Oda arkadaşım ingilizce öğretmenligi okuyor onun sayesinde öğreniyorum ben zkmsmzmsns

brom kesinlikle öğreten taktik kim yaptıysa başarılı oldu yapamayan ağır maldır net
Kanka öncelikle gir bi film izleme sitesine altyazıyı ingilizce yap seslendirmeyi türkçe yap ordan yavaş yavaş izle grammer ve kalıpları öğrenirsin.
-Ayrıca Duolingo diye uygulama var kolay ve basit şekilde öğretiyor dene derim.
başarılar

Brazzers altyazılılar sağolsun. Özellikle konulu olanlar. Şaka bir yana ingilizce film veya dizi izle altyazılı. Kulağına yabancı gelmesin ingilizce. GTA San Andreas oyna ingilizce alt yazılı. Zaten ara sahneler full konuşma. İyi işine yarar

Kingdom Rush oynayarak . Ciddiyim sadece bir seferinde 88 almıştım onun dışında bir kez de 94 aldım geri kalan tamamı 100

133,308Konular
3,281,715Mesajlar
318,876Kullanıcılar
Kağan1231Son Üye
Üst Alt