Biz burda ciddi iken sen hâla dalga geçiosun gerçekten yazık
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Biz burda ciddi iken sen hâla dalga geçiosun gerçekten yazık
tamam kapatalım işte ne diyon sen de kufur ettınBiz burda ciddi iken sen hâla dalga geçiosun gerçekten yazık
Ben ana vb. Katmadım analar kutsal insanlardır ALLAH'a emanet ol konuyu kapatiyoruz @Killer @SkullZ @SpyAdmin konuyu kilitleyin lütfentamam kapatalım işte ne diyon sen de kufur ettın
sende allaha emanet ol ö.d.
agam sizin icin kolay olabilir kim bilir ne zamandır buralardasınız ben yeni bebe sayılırım 3 4 ay oldu sadece bide cok örenmek istiyom ve en güvendiğim form burası fakat kisiliğim yüzünden aslında bircok seyi yapabilicek kapasitedeyim ama hep bir engel var @3rdemrah bu hesaba yaz
selam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
Nude arsivi bul anlikatiyom diye at al parayi cogusu ziraat yada yapi kredi kullaniyo haberib olsunselam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?
çok klişe bir bilgi vereyim yazılım öğren fiverr üzerinden satışlarına başla
konu eski ben paramı legal yollardan aldım bileNude arsivi bul anlikatiyom diye at al parayi cogusu ziraat yada yapi kredi kullaniyo haberib olsun
nasil legalkonu eski ben paramı legal yollardan aldım bile![]()
selam arklar yasm 16 ve risk fazla sevmem, ama inandırıcılık konusunda iyiyimdir fakat is paraya geldimi hep bi geri dönüs var güvenli sekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi ?