[ÇÖZÜLDÜ] Rooter Hakkinda Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun Aleykum Ben bu şahisla önceden iş yaptım sonradan siktiri çekince kendisi kudurdu neyse ben methodu khabib adli üyeye sattim sonra tokat attı khabıb bana bu method pub bır method deıl random maıller deıl yanı neysem khabıbe bugun yazdıgımda paramı atmıcanı sıktır gıt dedı ve method bugun herkesın elıne gecmeye başladi?
Kanitlari Aşşağiya Sunuyorum.

Adminleri Beklıyorum Konuya Alakasiz Olan Kişler yorum yapmazsa sevınırım.

@ibrahim @BraveHeart @SkullZ @Lastromance @Mectruy

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ekli dosyalar

• photo_2022-05-29_19-47-02.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-02.jpg
    124.6 KB · Görüntüleme: 50
  • photo_2022-05-29_19-47-06.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-06.jpg
    78.4 KB · Görüntüleme: 48
  • photo_2022-05-29_19-47-09.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-09.jpg
    80.2 KB · Görüntüleme: 42
  • photo_2022-05-29_19-47-12.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-12.jpg
    74.3 KB · Görüntüleme: 56
Selamun Aleykum Ben bu şahisla önceden iş yaptım sonradan siktiri çekince kendisi kudurdu neyse ben methodu khabib adli üyeye sattim sonra tokat attı khabıb bana bu method pub bır method deıl random maıller deıl yanı neysem khabıbe bugun yazdıgımda paramı atmıcanı sıktır gıt dedı ve method bugun herkesın elıne gecmeye başladi?

eklemeyı unutmusum eklıyeyım.

Ekli dosyalar

• photo_2022-05-29_19-54-43.jpg
    photo_2022-05-29_19-54-43.jpg
    69.3 KB · Görüntüleme: 28
  • photo_2022-05-29_19-54-47.jpg
    photo_2022-05-29_19-54-47.jpg
    71.2 KB · Görüntüleme: 25
  • R R00T3R Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
ben method felan yaymadim burada khalid adli uye bana methodu kendisi veriyor ki method cop zaten ayrica bu efe uraz kim tanimiyorum chivas adli uye hakkinda iftira dan dolayi cezai islem yapilmasini talep ediyorum bana bir sey soylenmeden reason ss dahi olmadan coluk cocugun agzina bakan uyari puani atan @Find.eda hakkinda da incelenmesini talep ediyorum daha once bu chivas adli veletle anlasmistik kendisi hesaplari spama sokuyordu shop yapmasini bile bilmiyordu bir kac taktik ogrettikten sonra gotu basi klakmaya basladi cok para kazaniyorshn dolar kazaniyorsun fazla para ver yoksa islem almam diye tehdit vari konustu bende engeli bastim daha sonra bana spy grubunda mece sakso cekmeye devam et gibisjinden cocukca konustu daha kaaleye almadim
Merak ettiklerinizide cevaplarim baska varsa ?
Beni banlatmak icin elinizden geleni ardiniza koymayin bu kadar :)

ben method felan yaymadim burada khalid adli uye bana methodu kendisi veriyor ki method cop zaten ayrica bu efe uraz kim tanimiyorum chivas adli uye hakkinda iftira dan dolayi cezai islem yapilmasini talep ediyorum bana bir sey soylenmeden reason ss dahi olmadan coluk cocugun agzina bakan uyari puani atan @Find.eda hakkinda da incelenmesini talep ediyorum daha once bu chivas adli veletle anlasmistik kendisi hesaplari spama sokuyordu shop yapmasini bile bilmiyordu bir kac taktik ogrettikten sonra gotu basi klakmaya basladi cok para kazaniyorshn dolar kazaniyorsun fazla para ver yoksa islem almam diye tehdit vari konustu bende engeli bastim daha sonra bana spy grubunda mece sakso cekmeye devam et gibisjinden cocukca konustu daha kaaleye almadim
kardesım sağda solda ben methodu senden alıyomusum dıe konusuosun

Ekli dosyalar

• photo_2022-05-29_20-04-23.jpg
    photo_2022-05-29_20-04-23.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 15
Hâlâ beni kötülemeye çalışıyorsun, benim yaptığım her hareketten yönetimin haberi var.

• R R00T3R Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,672Konular
3,288,473Mesajlar
324,355Kullanıcılar
foxenytttSon Üye
Üst Alt