[ÇÖZÜLDÜ] Rooter Hakkinda Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Selamun Aleykum Ben bu şahisla önceden iş yaptım sonradan siktiri çekince kendisi kudurdu neyse ben methodu khabib adli üyeye sattim sonra tokat attı khabıb bana bu method pub bır method deıl random maıller deıl yanı neysem khabıbe bugun yazdıgımda paramı atmıcanı sıktır gıt dedı ve method bugun herkesın elıne gecmeye başladi?
Kanitlari Aşşağiya Sunuyorum.

Adminleri Beklıyorum Konuya Alakasiz Olan Kişler yorum yapmazsa sevınırım.

@ibrahim @BraveHeart @SkullZ @Lastromance @Mectruy

Ekli dosyalar

• photo_2022-05-29_19-47-02.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-02.jpg
    124.6 KB · Görüntüleme: 50
  • photo_2022-05-29_19-47-06.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-06.jpg
    78.4 KB · Görüntüleme: 48
  • photo_2022-05-29_19-47-09.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-09.jpg
    80.2 KB · Görüntüleme: 42
  • photo_2022-05-29_19-47-12.jpg
    photo_2022-05-29_19-47-12.jpg
    74.3 KB · Görüntüleme: 56
Rating - 0%
Selamun Aleykum Ben bu şahisla önceden iş yaptım sonradan siktiri çekince kendisi kudurdu neyse ben methodu khabib adli üyeye sattim sonra tokat attı khabıb bana bu method pub bır method deıl random maıller deıl yanı neysem khabıbe bugun yazdıgımda paramı atmıcanı sıktır gıt dedı ve method bugun herkesın elıne gecmeye başladi?

eklemeyı unutmusum eklıyeyım.

Ekli dosyalar

• photo_2022-05-29_19-54-43.jpg
    photo_2022-05-29_19-54-43.jpg
    69.3 KB · Görüntüleme: 28
  • photo_2022-05-29_19-54-47.jpg
    photo_2022-05-29_19-54-47.jpg
    71.2 KB · Görüntüleme: 25

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
ben method felan yaymadim burada khalid adli uye bana methodu kendisi veriyor ki method cop zaten ayrica bu efe uraz kim tanimiyorum chivas adli uye hakkinda iftira dan dolayi cezai islem yapilmasini talep ediyorum bana bir sey soylenmeden reason ss dahi olmadan coluk cocugun agzina bakan uyari puani atan @Find.eda hakkinda da incelenmesini talep ediyorum daha once bu chivas adli veletle anlasmistik kendisi hesaplari spama sokuyordu shop yapmasini bile bilmiyordu bir kac taktik ogrettikten sonra gotu basi klakmaya basladi cok para kazaniyorshn dolar kazaniyorsun fazla para ver yoksa islem almam diye tehdit vari konustu bende engeli bastim daha sonra bana spy grubunda mece sakso cekmeye devam et gibisjinden cocukca konustu daha kaaleye almadim
Merak ettiklerinizide cevaplarim baska varsa ?
Beni banlatmak icin elinizden geleni ardiniza koymayin bu kadar :)

Rating - 0%
ben method felan yaymadim burada khalid adli uye bana methodu kendisi veriyor ki method cop zaten ayrica bu efe uraz kim tanimiyorum chivas adli uye hakkinda iftira dan dolayi cezai islem yapilmasini talep ediyorum bana bir sey soylenmeden reason ss dahi olmadan coluk cocugun agzina bakan uyari puani atan @Find.eda hakkinda da incelenmesini talep ediyorum daha once bu chivas adli veletle anlasmistik kendisi hesaplari spama sokuyordu shop yapmasini bile bilmiyordu bir kac taktik ogrettikten sonra gotu basi klakmaya basladi cok para kazaniyorshn dolar kazaniyorsun fazla para ver yoksa islem almam diye tehdit vari konustu bende engeli bastim daha sonra bana spy grubunda mece sakso cekmeye devam et gibisjinden cocukca konustu daha kaaleye almadim
kardesım sağda solda ben methodu senden alıyomusum dıe konusuosun

Rating - 0%

Ekli dosyalar

• photo_2022-05-29_20-04-23.jpg
    photo_2022-05-29_20-04-23.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 15

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Meyve veren ağaç taşlanır.
Olayın içerisinde R00TER yok ayrıca velevki methodu Rooter pub etse bile method dolaylı yoldan ona ulaştığından dolayı muhattabın rooter değil 2. kişi ayrıca methodlar kimsenin babasının malı değil.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Rooter, Khalid'in methodu kendisinin vermesi problem değil zaten. O ayrı sorun da, orası şu an için bizi ilgilendirmiyor. Sen, methodu neden insanlara böyle attığını anlat diyoruz. Açıklamanı bekliyorum

Rating - 0%
Hâlâ beni kötülemeye çalışıyorsun, benim yaptığım her hareketten yönetimin haberi var.

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
Rooter, Khalid'in methodu kendisinin vermesi problem değil zaten. O ayrı sorun da, orası şu an için bizi ilgilendirmiyor. Sen, methodu neden insanlara böyle attığını anlat diyoruz. Açıklamanı bekliyorum
ben method felan paylasmadim kimseyle kardesim

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
kisa ve oz tekrar soyluyorum KENDİSİYLE METHOD ALİSVERİSİMİZ OLMADİ OLMAZDA KHALİD BANA METHODU ATTİ BEN İSE KİMSEYE YAYMADİM METHOD COP METHOD ZATEN

Rating - 0%
Olay gördüğün gibi reis bu rooter zaten çocuğun teki SS lerde herşey mevcut

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Bir ürüne para verdiysem ister atarım ister yakarım ister satarım ben bu ürünün bedelini ödemişim madem bunları göze alamıyosun satmayacaksın methodu kardeşim he başta oturup sözleşmemi imzalandı yani bu method pub edilmeyecek diye. Neyse karar yönetimin.

Rating - 0%
Bir ürüne para verdiysem ister atarım ister yakarım ister satarım ben bu ürünün bedelini ödemişim madem bunları göze alamıyosun satmayacaksın methodu kardeşim he başta oturup sözleşmemi imzalandı yani bu method pub edilmeyecek diye. Neyse karar yönetimin.
Satarken başta diyorum birine satma die?

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Rootere method satmadim khabib rootere vermis methodu amk
O zaman muhattabın o 2. kişi R00TER tamamen 3. şahıs kardeşim nerden bilicek bu methodu senin olduğunu bilse bile o aranızda geçen ticareti bilemez ve o hiç bir şekilde söz vermemiş birşey yapmamış yani kısaca muhattabın 2. şahıs kardeşim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,523Konular
3,268,963Mesajlar
315,334Kullanıcılar
kartelchapoSon Üye
Üst Alt