İbrahim, emanet anlaşması için 250 dolar dolandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emanet miydi? Buraya gerçek tam ekran koyabilir misin? kullanıcı adını göstermeli mi?
İbrahim ve azadın adını kullanarak benim alandan için ibrahim ve azaddan özür diledim konunun buraya geleceğini bilemedim adama iade etmek için yazdım ancak gerçek İbrahim tokatladı dedi ve beni engelledi gün içinde halledip iadeyi yapacağım başta İbrahim ve azad olmak üzere tüm spyden özür dilerim akşama doğru konu açıp detaylı konuşmayı yapacağım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bundan baska kanitin nerde? Onu soruyorum

emanet miydi? Buraya gerçek tam ekran koyabilir misin? kullanıcı adını göstermeli mi?

İbrahim ve azadın adını kullanarak benim alandan için ibrahim ve azaddan özür diledim konunun buraya geleceğini bilemedim adama iade etmek için yazdım ancak gerçek İbrahim tokatladı dedi ve beni engelledi gün içinde halledip iadeyi yapacağım başta İbrahim ve azad olmak üzere tüm spyden özür dilerim akşama doğru konu açıp detaylı konuşmayı yapacağım.

Yaptığın şey yüzünden iki kişinin adı bazı kişilerin aklında kötü kaldı neye dayanarak yaptın böyle birşeyi neyse uzatmayacağım Allah akıl versin.

Bu konu hakkında sahibiyle daha fazla konuştum ve bu 2'den geri ödememi alana kadar bunu hiç zorlamamak istiyorum. bu 2 paramı iade et artık umurumda değil.

@xrozgurr bu kişi ile konuştum ve iade yaptı.

Daha asla forum üzerinden onay almadan ticaret yapmayin
Şahıs 2 gün önce bana kapalı hesabını açmam için mesaj attı önden ödeme istedim ancak kabul etmedi daha sonra tanıdığı escleri sordum İbrahim köksal'ı tanıdığını aracının o olabileceğini söyledi bende İbrahim abiye yazdım ama bunun arkadaşıyla İbrahim arasinda sanırım bir tatsızlık olmuş diye İbrahim skullz ile yapın uğraşmam dedi bende başka escrowlara inanmadığımdan dolayı fake İbrahim yapıp arkadaşa mesaj attım ve fake escrowluk yapıp 200$'ı aldım hesabı açmak için 2 gün uğraştım ancak açamadım ve bir anlık boşluğuma geldi adamı engelleyip parasını aldım daha sonra konu açtığını gördüm ve İbrahim abi benimle iletişime geçip parasını iade etmesini söyledi konunun buralara geleceğini düşünmedim ve daha fazla uzamasın diye parasını iade ettim başta İbrahim abi ve azad olmak üzere tüm spy üyelerinden özür dilerim birdaha böyle bir şeyin tekrarlanmayacağına dair söz veriyorum forumdan banlanırsam da yöneticilere sonsuz saygım var ve hak veririm.
Screenshot_2022-06-06-19-17-48-308_org.telegram.messenger.jpgparayı attığıma dair ekran görüntüsü de bırakıyorum, iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-06-06-19-17-50-392_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-06-06-19-17-50-392_org.telegram.messenger.jpg
    71.2 KB · Görüntüleme: 9
Şahıs 2 gün önce bana kapalı hesabını açmam için mesaj attı önden ödeme istedim ancak kabul etmedi daha sonra tanıdığı escleri sordum İbrahim köksal'ı tanıdığını aracının o olabileceğini söyledi bende İbrahim abiye yazdım ama bunun arkadaşıyla İbrahim arasinda sanırım bir tatsızlık olmuş diye İbrahim skullz ile yapın uğraşmam dedi bende başka escrowlara inanmadığımdan dolayı fake İbrahim yapıp arkadaşa mesaj attım ve fake escrowluk yapıp 200$'ı aldım hesabı açmak için 2 gün uğraştım ancak açamadım ve bir anlık boşluğuma geldi adamı engelleyip parasını aldım daha sonra konu açtığını gördüm ve İbrahim abi benimle iletişime geçip parasını iade etmesini söyledi konunun buralara geleceğini düşünmedim ve daha fazla uzamasın diye parasını iade ettim başta İbrahim abi ve azad olmak üzere tüm spy üyelerinden özür dilerim birdaha böyle bir şeyin tekrarlanmayacağına dair söz veriyorum forumdan banlanırsam da yöneticilere sonsuz saygım var ve hak veririm.
Ekli dosyayı görüntüle 34263parayı attığıma dair ekran görüntüsü de bırakıyorum, iyi forumlar.
Ne hikmetki iboyla ayni teli ayni uygulamayi kullaniyor çee

Ekli dosyayı görüntüle 34263parayı attığıma dair ekran görüntüsü de bırakıyorum, iyi forumlar.
Tam bir ekran görüntüsü atar mısın

sana kanıtlama çabam yok İbrahim abi, azad, cem abiye ve parasını aldığım adama kanıtlamam yeterli 👍🏻
Bebeğim ibrahin abin şu an zaten şüpheli ona istesende bisey kanitlayamazsin, azat kim tanımıyorum bile sarı çizmeli mehmet ağa az önce ilk defa gördüm. Mec abinde zaten bisey demicem yani sen burda bi güvensizlik varsa forum içi var foruma kanıtlamak zorundasin. Ki sen simdi bu ss i tam haliyle atmazsan sen yani ibocuğum yine supheli duruma dusersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,916Konular
3,284,152Mesajlar
318,196Kullanıcılar
Kaan367BSon Üye
Üst Alt