Şahıs 2 gün önce bana kapalı hesabını açmam için mesaj attı önden ödeme istedim ancak kabul etmedi daha sonra tanıdığı escleri sordum İbrahim köksal'ı tanıdığını aracının o olabileceğini söyledi bende İbrahim abiye yazdım ama bunun arkadaşıyla İbrahim arasinda sanırım bir tatsızlık olmuş diye İbrahim skullz ile yapın uğraşmam dedi bende başka escrowlara inanmadığımdan dolayı fake İbrahim yapıp arkadaşa mesaj attım ve fake escrowluk yapıp 200$'ı aldım hesabı açmak için 2 gün uğraştım ancak açamadım ve bir anlık boşluğuma geldi adamı engelleyip parasını aldım daha sonra konu açtığını gördüm ve İbrahim abi benimle iletişime geçip parasını iade etmesini söyledi konunun buralara geleceğini düşünmedim ve daha fazla uzamasın diye parasını iade ettim başta İbrahim abi ve azad olmak üzere tüm spy üyelerinden özür dilerim birdaha böyle bir şeyin tekrarlanmayacağına dair söz veriyorum forumdan banlanırsam da yöneticilere sonsuz saygım var ve hak veririm.
Ekli dosyayı görüntüle 34263parayı attığıma dair ekran görüntüsü de bırakıyorum, iyi forumlar.