Gençhost Şikayet.

Sa as beyler bayanlar konuyu kısa kesicem ben 1 ay önce vds aldım genchost adlı firma olmaya çalışan çöplükten iyi güzel gidiyordu kurduğum program calisiodu 2 gün sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa as beyler bayanlar konuyu kısa kesicem ben 1 ay önce vds aldım genchost adlı firma olmaya çalışan çöplükten iyi güzel gidiyordu kurduğum program calisiodu 2 gün sonra program hata vermeye başladı bunu yetkiliye bildirdigimde vds nizi yenileyecegiz diyip kapadılar 1 hafta hatta 2 hafta geçti ne desteğe ne canlı desteğe bakıyorlar. Kisaca bu tokatcilarin forumdan banlanmasini istiyoeum
@Find.eda @SkullZ @Lastromance

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220615-185419_Chrome.jpg
    Screenshot_20220615-185419_Chrome.jpg
    476.5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220615-185457_Chrome.jpg
    Screenshot_20220615-185457_Chrome.jpg
    398.2 KB · Görüntüleme: 35
Sa as beyler bayanlar konuyu kısa kesicem ben 1 ay önce vds aldım genchost adlı firma olmaya çalışan çöplükten iyi güzel gidiyordu kurduğum program calisiodu 2 gün sonra program hata vermeye başladı bunu yetkiliye bildirdigimde vds nizi yenileyecegiz diyip kapadılar 1 hafta hatta 2 hafta geçti ne desteğe ne canlı desteğe bakıyorlar. Kisaca bu tokatcilarin forumdan banlanmasini istiyoeum
banlamak mı :D? ııı şey esc kullandın mı peki ?
aa pardon site dışı ticaret demek daha iyi gibi
+ olarak nasıl genchosttan bişey alabilrisin amk bok gibi yer adamlar daha öncede olayları oldu herkes şikayetci*

banlamak mı :D? ııı şey esc kullandın mı peki ?
aa pardon site dışı ticaret demek daha iyi gibi
+ olarak nasıl genchosttan bişey alabilrisin amk bok gibi yer adamlar daha öncede olayları oldu herkes şikayetci*
Biliyordum ama bir şans vereyim vds de sıkıntı cikmaz dedim parasindada değilim sadece yaptıkları *** lık (;

@genchost Açıklama için bekleniyorsun.
@Zexen bir daha başka şikayet konularında, kendi şikayet konunun çözülmediğini belirtmek için bu şekilde yazma. Aksi halde uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
Kankam o zaman çözün valla normal biri olsa
ilk konuda banlarsınız
tokatcilar.org a atadınız
maşallah bakıyorum tokatcilar.org a bildiri atıom incelemde diyor bi bakıyom eray yazıyor beni şikayet etmişsin diyor ?
çee ve forum hakkında bişey yazmadım rolexe soru sordum esc kullandınmı sonra dedm forum dışı ticaret daha mantıklı sonuçta forumda gerçekleşmemiş ya çee

Forumda banlanmamak icin yapilmasi gerekilenler

1 - Forum yoneticilerinin gotunu yaliyacaksin yalakalik yapicaksin

2 - Asla ama asla hakkinda acilan sikayrtleri siklemeyeceksin

3 - cok fazla kimseyi tokatlamicaksin dikkst cekmemej icin

Forumda banlanmamak icin yapilmasi gerekilenler

1 - Forum yoneticilerinin gotunu yaliyacaksin yalakalik yapicaksin

2 - Asla ama asla hakkinda acilan sikayrtleri siklemeyeceksin

3 - cok fazla kimseyi tokatlamicaksin dikkst cekmemej icin
+ Olarak hu ozelliklere sahip degil iseniz basicaksiniz parayi ve hoppala dokinulmazsiniz

Amk 1 yıldır herkes diyor çöp firma diye siz niye bilmediğiniz yerden alıyonuz az fazla para verip sağlam yerden alsanız sorunlarla karşılaşmazsınız

@genchost açıklama için bekleniyorsun

Amk 1 yıldır herkes diyor çöp firma diye siz niye bilmediğiniz yerden alıyonuz az fazla para verip sağlam yerden alsanız sorunlarla karşılaşmazsınız
bılıyordum kötu fırma oldugunu mercanla konustugumda vds lerımız süper iyi sorun yok falan dedı parasındada degılım zaten olan yaptıgı 0çluıkları

Telafi yapılana kadar kurumsal üyeliği alınmıştır. Telafi gerçekleştiğinde lütfen bildiriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,743Konular
3,270,965Mesajlar
316,076Kullanıcılar
seudex1Son Üye
Üst Alt