Gençhost Şikayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa as beyler bayanlar konuyu kısa kesicem ben 1 ay önce vds aldım genchost adlı firma olmaya çalışan çöplükten iyi güzel gidiyordu kurduğum program calisiodu 2 gün sonra program hata vermeye başladı bunu yetkiliye bildirdigimde vds nizi yenileyecegiz diyip kapadılar 1 hafta hatta 2 hafta geçti ne desteğe ne canlı desteğe bakıyorlar. Kisaca bu tokatcilarin forumdan banlanmasini istiyoeum
@Find.eda @SkullZ @Lastromance

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220615-185419_Chrome.jpg
    Screenshot_20220615-185419_Chrome.jpg
    476.5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220615-185457_Chrome.jpg
    Screenshot_20220615-185457_Chrome.jpg
    398.2 KB · Görüntüleme: 35
Sa as beyler bayanlar konuyu kısa kesicem ben 1 ay önce vds aldım genchost adlı firma olmaya çalışan çöplükten iyi güzel gidiyordu kurduğum program calisiodu 2 gün sonra program hata vermeye başladı bunu yetkiliye bildirdigimde vds nizi yenileyecegiz diyip kapadılar 1 hafta hatta 2 hafta geçti ne desteğe ne canlı desteğe bakıyorlar. Kisaca bu tokatcilarin forumdan banlanmasini istiyoeum
banlamak mı :D? ııı şey esc kullandın mı peki ?
aa pardon site dışı ticaret demek daha iyi gibi
+ olarak nasıl genchosttan bişey alabilrisin amk bok gibi yer adamlar daha öncede olayları oldu herkes şikayetci*

@genchost Açıklama için bekleniyorsun.
@Zexen bir daha başka şikayet konularında, kendi şikayet konunun çözülmediğini belirtmek için bu şekilde yazma. Aksi halde uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
Kankam o zaman çözün valla normal biri olsa
ilk konuda banlarsınız
tokatcilar.org a atadınız
maşallah bakıyorum tokatcilar.org a bildiri atıom incelemde diyor bi bakıyom eray yazıyor beni şikayet etmişsin diyor ?
çee ve forum hakkında bişey yazmadım rolexe soru sordum esc kullandınmı sonra dedm forum dışı ticaret daha mantıklı sonuçta forumda gerçekleşmemiş ya çee

• N note Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
Forumda banlanmamak icin yapilmasi gerekilenler

1 - Forum yoneticilerinin gotunu yaliyacaksin yalakalik yapicaksin

2 - Asla ama asla hakkinda acilan sikayrtleri siklemeyeceksin

3 - cok fazla kimseyi tokatlamicaksin dikkst cekmemej icin

• N note Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
@genchost açıklama için bekleniyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,735Konular
3,290,040Mesajlar
324,487Kullanıcılar
GveSedatSon Üye
Üst Alt