Yabancı biri bana nasıl kolay yoldan para atabilir ?

**Arkadaşlar yabancı biri bana nasıl kolay yoldan para atabilir bitcoin kullanmıyorum sizce açmam iyi mi olur süreç nasıl işler banka kartım var oraya nasıl atabilir yardımcı...

**Arkadaşlar yabancı biri bana nasıl kolay yoldan para atabilir bitcoin kullanmıyorum sizce açmam iyi mi olur süreç nasıl işler banka kartım var oraya nasıl atabilir yardımcı olursanız sevinirim**

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Binance
Cashapp
Western Union
Wise

Bunları kullan bence . Zaten banka kartın da var . Kripto hesabın da olsun . Bir konuda bunlardan bahsetmiştim . Cashapp ve WU Abd bağlanıp indiriliyor .

**Arkadaşlar yabancı biri bana nasıl kolay yoldan para atabilir bitcoin kullanmıyorum sizce açmam iyi mi olur süreç nasıl işler banka kartım var oraya nasıl atabilir yardımcı olursanız sevinirim**
Binance borsasında bı hesap aç hangi coin ile gönderilecekse o coin'in cüzdan adresini gönder para borsa hesabına geldikten sonra ister banka hesabına çek ister yatırım yap orası sana kalmış. Kimseye paranı kaptırma yok ben hesaba çeker sana atarım falan diyenlerde inanma sadece sana anlattığımı yap. Artık herkesin bir kripto cüzdanı olmalı teknolojiden geri kalma kardeşim ☺️

Binance borsasında bı hesap aç hangi coin ile gönderilecekse o coin'in cüzdan adresini gönder para borsa hesabına geldikten sonra ister banka hesabına çek ister yatırım yap orası sana kalmış. Kimseye paranı kaptırma yok ben hesaba çeker sana atarım falan diyenlerde inanma sadece sana anlattığımı yap. Artık herkesin bir kripto cüzdanı olmalı teknolojiden geri kalma kardeşim ☺️
Tamamdır eyw kral

binance tr mi açıym normal mi

132,868Konular
3,283,779Mesajlar
318,114Kullanıcılar
onxrzx7Son Üye
Üst Alt