Yabancı biri bana nasıl kolay yoldan para atabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
**Arkadaşlar yabancı biri bana nasıl kolay yoldan para atabilir bitcoin kullanmıyorum sizce açmam iyi mi olur süreç nasıl işler banka kartım var oraya nasıl atabilir yardımcı olursanız sevinirim**
Binance borsasında bı hesap aç hangi coin ile gönderilecekse o coin'in cüzdan adresini gönder para borsa hesabına geldikten sonra ister banka hesabına çek ister yatırım yap orası sana kalmış. Kimseye paranı kaptırma yok ben hesaba çeker sana atarım falan diyenlerde inanma sadece sana anlattığımı yap. Artık herkesin bir kripto cüzdanı olmalı teknolojiden geri kalma kardeşim ☺️

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Binance borsasında bı hesap aç hangi coin ile gönderilecekse o coin'in cüzdan adresini gönder para borsa hesabına geldikten sonra ister banka hesabına çek ister yatırım yap orası sana kalmış. Kimseye paranı kaptırma yok ben hesaba çeker sana atarım falan diyenlerde inanma sadece sana anlattığımı yap. Artık herkesin bir kripto cüzdanı olmalı teknolojiden geri kalma kardeşim ☺️
Tamamdır eyw kral

binance tr mi açıym normal mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,842Konular
3,291,017Mesajlar
324,599Kullanıcılar
etryxdSon Üye
Üst Alt