Satım Red Yiyen Scleriniz Redsiz kurulur

Başlıkta belirttiğim gibi tüm scriptleriniz red,suspend yemeyecek şekilde kurulur. Public script olup olmaması önemli değil. Fiyat için bize ulaşın. İletişim Telegram ...

Başlıkta belirttiğim gibi tüm scriptleriniz red,suspend yemeyecek şekilde kurulur. Public script olup olmaması önemli değil. Fiyat için bize ulaşın.

İletişim

Telegram : Balashian
Alternatif : find_eda
Instagram : fin.ded

Herhangi bir sorun olursa anında para iade garantisi veriyoruz.
Esc zorunlu

Son düzenleme:
Bi kodlar var onaları scnin içine ekliyorlar Google botları algılamıyor ve red atmıyor
Google botlarını engellemekten kolay ne var xD asıl işi o yapmıyor. Örnek infinityfree nin kendi özel botları var anında suspendi yapıştırıyo. Asıl iş hosting şirketinin botlarını aşmak, oda okadar kolay bir mevzu değil :D. Neyseki benim scyi infinityfree botları bile algılayıp suspend atamıyor :)

2018'deki bir scripti atayım, istediğin host'a kur anlık max 30dk'ya red page yer.
O scripti red pagesiz bir hale getir, ama hiçbir back-end veya front-end ile oynamadan yapacaksın.
Yap sana istediğin ücreti atayım.
:D

2018'deki bir scripti atayım, istediğin host'a kur anlık max 30dk'ya red page yer.
O scripti red pagesiz bir hale getir, ama hiçbir back-end veya front-end ile oynamadan yapacaksın.
.htacces e kod giriyorsun. neden ban yedigini biliyorum sorun baska gonderirsen yaparim

back-end ve front-end tarafında hıc bır turlu ne kod eklıcem nede oynama yapıcam tg den at bana lusy

antibot sistemleri var, ayrıyeten belli başlı methodlar var benim çoğu domainim herhangibirşekilde redpage attırmaz hiçbir sc ye

ogc'ye özel ders verir misiniz rica etsem 30dk patlıyor siteleri patlak ogc.

131,643Konular
3,270,070Mesajlar
315,684Kullanıcılar
FNWORLDEUSon Üye
Üst Alt