Satım Red Yiyen Scleriniz Redsiz kurulur

Rating - 0%
Başlıkta belirttiğim gibi tüm scriptleriniz red,suspend yemeyecek şekilde kurulur. Public script olup olmaması önemli değil. Fiyat için bize ulaşın.

İletişim

Telegram : Balashian
Alternatif : find_eda
Instagram : fin.ded

Herhangi bir sorun olursa anında para iade garantisi veriyoruz.
Esc zorunlu

Son düzenleme:

SpyTurk.

DİKKAT!!! BU PROFİL DAŞŞAK KOKUYOR
Rating - 0%
Bi kodlar var onaları scnin içine ekliyorlar Google botları algılamıyor ve red atmıyor
Google botlarını engellemekten kolay ne var xD asıl işi o yapmıyor. Örnek infinityfree nin kendi özel botları var anında suspendi yapıştırıyo. Asıl iş hosting şirketinin botlarını aşmak, oda okadar kolay bir mevzu değil :D. Neyseki benim scyi infinityfree botları bile algılayıp suspend atamıyor :)

Lusy

SOYTARI
Rating - 100%
2018'deki bir scripti atayım, istediğin host'a kur anlık max 30dk'ya red page yer.
O scripti red pagesiz bir hale getir, ama hiçbir back-end veya front-end ile oynamadan yapacaksın.
Yap sana istediğin ücreti atayım.
:D

Rating - 0%
2018'deki bir scripti atayım, istediğin host'a kur anlık max 30dk'ya red page yer.
O scripti red pagesiz bir hale getir, ama hiçbir back-end veya front-end ile oynamadan yapacaksın.
.htacces e kod giriyorsun. neden ban yedigini biliyorum sorun baska gonderirsen yaparim

Rating - 100%
back-end ve front-end tarafında hıc bır turlu ne kod eklıcem nede oynama yapıcam tg den at bana lusy

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
antibot sistemleri var, ayrıyeten belli başlı methodlar var benim çoğu domainim herhangibirşekilde redpage attırmaz hiçbir sc ye

Rating - 0%
Bende de var red sayfayı 3 günde açıyorum sorunsuz devam , veya Google onay linki

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
ogc'ye özel ders verir misiniz rica etsem 30dk patlıyor siteleri patlak ogc.

131,596Konular
3,269,494Mesajlar
315,502Kullanıcılar
ZazaserSon Üye
Üst Alt