2000tl tokat atip , kendisi beni banlayin demesine ragmen basta @Mectruy olmak uzere ve diger bazi adminler banlamamak icin elinden geleni ardina koymadi yok iade edicem yok hal edicem gibi salak sacma seyler dedi eyvallah bekledik.
en sonunda ban attilar fakat zate spy a girmeyen birisini spydan banlatmak salakca oldu .
simdi tekrar bani acilmis tekrar sikayet konusunu gundeme getiriyorum.
burda esc kullansaydin dicekelre , adam onden para istedi.
burda bi herhangi biri tokat atsa her yerden ban atilirdi .
ama soz tanidik biri orospu evlatligi yapinca yok iste forum disi ticaret falan filan ( forum ici ticaret)
tokatcilar . org diye sacma sapan bir sityede attim basvuru inceleniyorda kaliyor gidip eraydan izin istiyorlar
boyle orospu evladlarina karsi dikkatli olun burdan ban atilirmi atilmaz mi bilmem
telegramdaki kullanici adi allahsiz olup babasi dindar olmasi şaşırtmadı .
kalkip yok o bana verdigin 2k yi ben baskasina attim ona tokatci de vs diyor bana coluk cocuk zaten yeni ergenlige girmis biri 2k iyi gelmistir ona .
demem o ki burdan tokat aticak serefsizlere onemli not tokat atiktan sonra baska birine attim diyin parayi ise yarayan bir taktik .
olayı bilmeyenler icin
telegram : @eraybsikayet
en sonunda ban attilar fakat zate spy a girmeyen birisini spydan banlatmak salakca oldu .
simdi tekrar bani acilmis tekrar sikayet konusunu gundeme getiriyorum.
burda esc kullansaydin dicekelre , adam onden para istedi.
burda bi herhangi biri tokat atsa her yerden ban atilirdi .
ama soz tanidik biri orospu evlatligi yapinca yok iste forum disi ticaret falan filan ( forum ici ticaret)
tokatcilar . org diye sacma sapan bir sityede attim basvuru inceleniyorda kaliyor gidip eraydan izin istiyorlar
telegramdaki kullanici adi allahsiz olup babasi dindar olmasi şaşırtmadı .
kalkip yok o bana verdigin 2k yi ben baskasina attim ona tokatci de vs diyor bana coluk cocuk zaten yeni ergenlige girmis biri 2k iyi gelmistir ona .
demem o ki burdan tokat aticak serefsizlere onemli not tokat atiktan sonra baska birine attim diyin parayi ise yarayan bir taktik .
olayı bilmeyenler icin
telegram : @eraybsikayet