@erayb sikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 83.3%
2000tl tokat atip , kendisi beni banlayin demesine ragmen basta @Mectruy olmak uzere ve diger bazi adminler banlamamak icin elinden geleni ardina koymadi yok iade edicem yok hal edicem gibi salak sacma seyler dedi eyvallah bekledik.
en sonunda ban attilar fakat zate spy a girmeyen birisini spydan banlatmak salakca oldu .
simdi tekrar bani acilmis tekrar sikayet konusunu gundeme getiriyorum.
burda esc kullansaydin dicekelre , adam onden para istedi.
burda bi herhangi biri tokat atsa her yerden ban atilirdi .
ama soz tanidik biri orospu evlatligi yapinca yok iste forum disi ticaret falan filan ( forum ici ticaret)
tokatcilar . org diye sacma sapan bir sityede attim basvuru inceleniyorda kaliyor gidip eraydan izin istiyorlar :D boyle orospu evladlarina karsi dikkatli olun burdan ban atilirmi atilmaz mi bilmem
telegramdaki kullanici adi allahsiz olup babasi dindar olmasi şaşırtmadı .
kalkip yok o bana verdigin 2k yi ben baskasina attim ona tokatci de vs diyor bana coluk cocuk zaten yeni ergenlige girmis biri 2k iyi gelmistir ona .
demem o ki burdan tokat aticak serefsizlere onemli not tokat atiktan sonra baska birine attim diyin parayi ise yarayan bir taktik .
olayı bilmeyenler icin
telegram : @eraybsikayet

Rating - 100%
2000tl tokat atip , kendisi beni banlayin demesine ragmen basta @Mectruy olmak uzere ve diger bazi adminler banlamamak icin elinden geleni ardina koymadi yok iade edicem yok hal edicem gibi salak sacma seyler dedi eyvallah bekledik.
en sonunda ban attilar fakat zate spy a girmeyen birisini spydan banlatmak salakca oldu .
simdi tekrar bani acilmis tekrar sikayet konusunu gundeme getiriyorum.
burda esc kullansaydin dicekelre , adam onden para istedi.
burda bi herhangi biri tokat atsa her yerden ban atilirdi .
ama soz tanidik biri orospu evlatligi yapinca yok iste forum disi ticaret falan filan ( forum ici ticaret)
tokatcilar . org diye sacma sapan bir sityede attim basvuru inceleniyorda kaliyor gidip eraydan izin istiyorlar :D boyle orospu evladlarina karsi dikkatli olun burdan ban atilirmi atilmaz mi bilmem
telegramdaki kullanici adi allahsiz olup babasi dindar olmasi şaşırtmadı .
kalkip yok o bana verdigin 2k yi ben baskasina attim ona tokatci de vs diyor bana coluk cocuk zaten yeni ergenlige girmis biri 2k iyi gelmistir ona .
demem o ki burdan tokat aticak serefsizlere onemli not tokat atiktan sonra baska birine attim diyin parayi ise yarayan bir taktik .
olayı bilmeyenler icin
telegram : @eraybsikayet
3 kurus para yediriyolar diye banlamamak icin ellerinden geleni yapıyolar cok yazık çee

Rating - 100%
kalkip bana mece yalakalik yapip eraya ban attirdi diyordu enes , simdi goruyoruz kim kime yapiyor diye neyse torpiller forumu spy,
i * t formunda konu bile acmadan adam banlanmisti ( gerci biri orayada el atip bani kaldirdi hemen ama ) alistik yani .
olay su ona ban atilirsa bana 2k gelmicek .
daha seste bana
" eger ailemi karistirirsan senin ici iyi olmaz , joker gibi bisey yapabilirim " doyen velet-i zina , aile karsitricak kadar serefsiz degilim.
Yo karıştır hocam xd az bile yaparsın hakediyorlar

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
kalkip bana mece yalakalik yapip eraya ban attirdi diyordu enes , simdi goruyoruz kim kime yapiyor diye neyse torpiller forumu spy,
i * t formunda konu bile acmadan adam banlanmisti ( gerci biri orayada el atip bani kaldirdi hemen ama ) alistik yani .
olay su ona ban atilirsa bana 2k gelmicek .
daha seste bana
" eger ailemi karistirirsan senin ici iyi olmaz , joker gibi bisey yapabilirim " doyen velet-i zina , aile karsitricak kadar serefsiz degilim.
Dur bakalım burasi adaletli form ben olay incelenecektir ve illa hak yerini bulacak kimsenin hakkını yedirmeyiz

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
Olayın ilk başladığı zamandan bu tarafa olayı inceledim @Eray B kendi diliyle Suphiye sen haklısın diyor,sonra mesajları silip grupta seni iyi şamarladik yazıyor yok öyle bir dünya,kendi dilinle haklısın iade geçicem diyip sonra parayı tokatlayamazsın,zaten @Mectruy Cem abinin aktif ban kararı var son konuda,@SkullZ ve ya @Mectruy ek bir karar verene kadar ve ya iade geçilene kadar üye formdan banlanıyor,konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,607Konular
3,269,650Mesajlar
315,560Kullanıcılar
soweesSon Üye
Üst Alt