@sakirb3y adlı üye şikayet

Arkadaşla 1 haftaya yakın önce ticaretimiz oldu insta hesap aldım. Garanti vermedi fakat elden giderse yüzde 50 olacağını belirtti. Hesap elden gitti her türlü kanıtı var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşla 1 haftaya yakın önce ticaretimiz oldu insta hesap aldım. Garanti vermedi fakat elden giderse yüzde 50 olacağını belirtti. Hesap elden gitti her türlü kanıtı var. Formdan ve tg'den yazdım ama olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı. Hani mavi tik dedim 1 hafta bekledim ama sonuç yok. Konuyu görüp döner belki açıklama yapar yapmazsa da gereğinin yapılmasını rica ediyorum <3

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kendisine bir garanti vermedim kendiside bunu söylüyor ve bunu kaç defada söyledim fakat iade konusuna gelirsekte iade yapmam dedim, elimden geldiği kadar destek olurum para olduğu zamanda %25 iade geçilecektir iyi günler dilerim.

Kendisine bir garanti vermedim kendiside bunu söylüyor ve bunu kaç defada söyledim fakat iade konusuna gelirsekte iade yapmam dedim, elimden geldiği kadar destek olurum para olduğu zamanda %25 iade geçilecektir iyi günler dilerim.
adama yüzde 50 iade geçeceğini belirtmişsin ama burada yüzde 25 ten bahsediyorsun, belirttiğin oranda iade geçmelisin.

Ekli dosyalar

• F96E0FFC-9CE4-42C4-8AA5-C2C1052322A3.jpeg
    F96E0FFC-9CE4-42C4-8AA5-C2C1052322A3.jpeg
    133.4 KB · Görüntüleme: 15
adama yüzde 50 iade geçeceğini belirtmişsin ama burada yüzde 25 ten bahsediyorsun, belirttiğin oranda iade geçmelisin.
sevgili viento admin şikayetler bölümü hesaba giriş yapmasak bile herkese acık olarak gözüküyor yani dolandıran üye spy hesabına girmeyip şikayetler konusuna bakıp çekirdek çitliyor olabilir ya banlayacaksınız ya da spy şikayetler bölümünü @Anarchosa adminin güzel marifetli parmaklarıyla herkese açık olarak giriş yapmayan üyelere konuların gözükmesi kapanması gerek teşekkür eder iyi forumlar güzel sabahlar hoş vuruşlar dilerim çee

sevgili viento admin şikayetler bölümü hesaba giriş yapmasak bile herkese acık olarak gözüküyor yani dolandıran üye spy hesabına girmeyip şikayetler konusuna bakıp çekirdek çitliyor olabilir ya banlayacaksınız ya da spy şikayetler bölümünü @Anarchosa adminin güzel marifetli parmaklarıyla herkese açık olarak giriş yapmayan üyelere konuların gözükmesi kapanması gerek teşekkür eder iyi forumlar güzel sabahlar hoş vuruşlar dilerim çee
ne anlatıyon köpek şakiri yıllardır tanırım adam spyda aktif degıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,300Konular
3,281,694Mesajlar
318,865Kullanıcılar
Üst Alt