@sakirb3y adlı üye şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Arkadaşla 1 haftaya yakın önce ticaretimiz oldu insta hesap aldım. Garanti vermedi fakat elden giderse yüzde 50 olacağını belirtti. Hesap elden gitti her türlü kanıtı var. Formdan ve tg'den yazdım ama olumlu veya olumsuz dönüş yapmadı. Hani mavi tik dedim 1 hafta bekledim ama sonuç yok. Konuyu görüp döner belki açıklama yapar yapmazsa da gereğinin yapılmasını rica ediyorum <3

Rating - 100%
Arkadaş ile sayısız ticaretim oldu, olmaya devam ediyor her hangi bir sorunla karşılaşmadığım gerektiği yerde iade yaptı.

Rating - 100%
Üye forumda aktif olmadı, bir süre daha bekleyelim de duruma göre bir hamle yaparız.

Rating - 0%
Kendisine bir garanti vermedim kendiside bunu söylüyor ve bunu kaç defada söyledim fakat iade konusuna gelirsekte iade yapmam dedim, elimden geldiği kadar destek olurum para olduğu zamanda %25 iade geçilecektir iyi günler dilerim.

Rating - 100%
Kendisine bir garanti vermedim kendiside bunu söylüyor ve bunu kaç defada söyledim fakat iade konusuna gelirsekte iade yapmam dedim, elimden geldiği kadar destek olurum para olduğu zamanda %25 iade geçilecektir iyi günler dilerim.
adama yüzde 50 iade geçeceğini belirtmişsin ama burada yüzde 25 ten bahsediyorsun, belirttiğin oranda iade geçmelisin.

Ekli dosyalar

• F96E0FFC-9CE4-42C4-8AA5-C2C1052322A3.jpeg
    F96E0FFC-9CE4-42C4-8AA5-C2C1052322A3.jpeg
    133.4 KB · Görüntüleme: 15

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
adama yüzde 50 iade geçeceğini belirtmişsin ama burada yüzde 25 ten bahsediyorsun, belirttiğin oranda iade geçmelisin.
sevgili viento admin şikayetler bölümü hesaba giriş yapmasak bile herkese acık olarak gözüküyor yani dolandıran üye spy hesabına girmeyip şikayetler konusuna bakıp çekirdek çitliyor olabilir ya banlayacaksınız ya da spy şikayetler bölümünü @Anarchosa adminin güzel marifetli parmaklarıyla herkese açık olarak giriş yapmayan üyelere konuların gözükmesi kapanması gerek teşekkür eder iyi forumlar güzel sabahlar hoş vuruşlar dilerim çee

Rating - 100%
sevgili viento admin şikayetler bölümü hesaba giriş yapmasak bile herkese acık olarak gözüküyor yani dolandıran üye spy hesabına girmeyip şikayetler konusuna bakıp çekirdek çitliyor olabilir ya banlayacaksınız ya da spy şikayetler bölümünü @Anarchosa adminin güzel marifetli parmaklarıyla herkese açık olarak giriş yapmayan üyelere konuların gözükmesi kapanması gerek teşekkür eder iyi forumlar güzel sabahlar hoş vuruşlar dilerim çee
ne anlatıyon köpek şakiri yıllardır tanırım adam spyda aktif degıl

Rating - 100%
@r4uch ile aralarında bir anlaşma olmuş sanırım 3-4 gün beklenecek o zamana dek konu kilit.
hocam 3-4 gün zaman tanımıştık ve son gün konuya olumlu veya olumsuz dönüş yaparsanız güzel olur, zaten o kadar ranka para vermişsiniz bunları dikkate alarak adınızı kötüler herhangi bir söz kullanmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,465Konular
3,268,476Mesajlar
315,229Kullanıcılar
skytelecomSon Üye
Üst Alt