@Factonly Şahıstan Şikayetçiyim

Değerli SpyHackz Adminler ; Konu : İlana Koyduğum Mail Taslağının Aynısını Yaparak İnsanlara Satıyor! Düşüncem : @Factonly Denen Şahıs Forum Kurallarına Aykırı Bir Şekilde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Değerli SpyHackz Adminler ;

Konu : İlana Koyduğum Mail Taslağının Aynısını Yaparak İnsanlara Satıyor!

Düşüncem : @Factonly Denen Şahıs Forum Kurallarına Aykırı Bir Şekilde Satış Yapıyor , Adminler Tarafından Şahısa Büyük Bir Ceza Verilmesini Arz Ederim.

Benim Konu Linkim : https://spyhackz.com/forum/threads/mail-taslak-satilik-sifir-yazdim.123989/

@Factonly Konu Linki : https://spyhackz.com/forum/threads/new-mail-taslak-spamsiz.124042/

Kanıtlar ;

Ekli dosyayı görüntüle 36302
yav kardeşim istediğimi yaparım? sonuçta kodları kendim yazıyorum bi müşterim attı fotoğrafı yaparmısın dedi yaparım dedim yaptım bende hoşuma gitti satışa koydum bundan sanane ? sonuçta kendim yazdım kodlarını ??

tamam knk emeğe saygımız var ama müşterim atınca bende yapamk zorunda kaldım skullz'unda blindinde kaç tane teması çalındı ?
Kimsenin ki beni ilgilendirmez ben konumu açtım adminler ilgilenir konu hakkında sizin gibi toxic kitle yüzünden artık resim yada video koymuciaz gidip 50₺ ye satıyorsunuz bide cebinize para girsin diye

tamam hadi müşterin istedi yaptın neden forumda konusunu acıyorsun ?
yapan kişide 0 dan yapıp emek harcamış ve satmak istemiş. Eğer kodları çalıp yapmışsa ilgilenilir ancak kodlar çalınmamış adam resme bakarak yapmış konuyu kilitliyorum yorum yapmak isteyen özelimden yazsın @Lastromance @Viento @dayı sizin görüşleriniz neler?

yapan kişide 0 dan yapıp emek harcamış ve satmak istemiş. Eğer kodları çalıp yapmışsa ilgilenilir ancak kodlar çalınmamış adam resme bakarak yapmış konuyu kilitliyorum yorum yapmak isteyen özelimden yazsın @Lastromance @Viento @dayı sizin görüşleriniz neler?
Çok saçma karar veriyorsun şahıs benzeterek yapıp baltaliyor

Sen eğer ki, kendin sıfırdan bile yazsan, piyasaya baktığında varolan fiyatın %25'i kadar fiyat verip sürümden kazanacağını sandın sanırım. Sattığın scriptlerin hepsi sanalda başkalarına ait olan scriptler. Birde 2 rakamlı bir fiyata satış yapıyorsun. Coder rankın alındı. Özgün ol, biraz çalış. Daha iyi satış yapabilirsin eğer fiyatını ve hayal gücünü geliştirebilirsen.

Taslak tescilli mi aga ben onu anlamadım ilk önce kodlayanı neye göre anlayıp karara veriyorsunuz kasjsfkjascfkjasokfas Kirli işlerinize kılıf uydurup gurur kasmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,764Konular
3,283,255Mesajlar
318,008Kullanıcılar
qpxanaxSon Üye
Üst Alt