@Factonly Şahıstan Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
PEJQWPROJQMWOPRJMFOPQPWJROQWPJKFPQOJKFPOTQJIPTJQ

Factonly

TOKATÇIYIM
Rating - 100%
Değerli SpyHackz Adminler ;

Konu : İlana Koyduğum Mail Taslağının Aynısını Yaparak İnsanlara Satıyor!

Düşüncem : @Factonly Denen Şahıs Forum Kurallarına Aykırı Bir Şekilde Satış Yapıyor , Adminler Tarafından Şahısa Büyük Bir Ceza Verilmesini Arz Ederim.

Benim Konu Linkim : https://spyhackz.com/forum/threads/mail-taslak-satilik-sifir-yazdim.123989/

@Factonly Konu Linki : https://spyhackz.com/forum/threads/new-mail-taslak-spamsiz.124042/

Kanıtlar ;

Ekli dosyayı görüntüle 36302
yav kardeşim istediğimi yaparım? sonuçta kodları kendim yazıyorum bi müşterim attı fotoğrafı yaparmısın dedi yaparım dedim yaptım bende hoşuma gitti satışa koydum bundan sanane ? sonuçta kendim yazdım kodlarını ??

Rating - 0%
yav kardeşim istediğimi yaparım? sonuçta kodları kendim yazıyorum bi müşterim attı fotoğrafı yaparmısın dedi yaparım dedim yaptım bende hoşuma gitti satışa koydum bundan sanane ? sonuçta kendim yazdım kodlarını ??
senin gibi insanlara burda coder raankı verilmesi bile yanlış

Rating - 100%
kodları senden çalıp satmıyorum kendi aranızda anlaşmalısınız.

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
bu durum hakkında en iyi empatiyi sadece @dayı yapabilir ve karar verebilir konuya bekliyoruz.

Rating - 0%
tamam knk emeğe saygımız var ama müşterim atınca bende yapamk zorunda kaldım skullz'unda blindinde kaç tane teması çalındı ?
Kimsenin ki beni ilgilendirmez ben konumu açtım adminler ilgilenir konu hakkında sizin gibi toxic kitle yüzünden artık resim yada video koymuciaz gidip 50₺ ye satıyorsunuz bide cebinize para girsin diye

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
beğendim ? ve satılcağını düşündüm kendim yaptım knk scripti kimse karışamaz ?
karışırız kardeşim satılacak şeyleri " kendi olmayan kafanda kurup " yapıp satmayı deneyebilirsin mesela başkasının daha önce yaptığı şeyi satamazsın

Rating - 100%
tamam hadi müşterin istedi yaptın neden forumda konusunu acıyorsun ?
yapan kişide 0 dan yapıp emek harcamış ve satmak istemiş. Eğer kodları çalıp yapmışsa ilgilenilir ancak kodlar çalınmamış adam resme bakarak yapmış konuyu kilitliyorum yorum yapmak isteyen özelimden yazsın @Lastromance @Viento @dayı sizin görüşleriniz neler?

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Sen eğer ki, kendin sıfırdan bile yazsan, piyasaya baktığında varolan fiyatın %25'i kadar fiyat verip sürümden kazanacağını sandın sanırım. Sattığın scriptlerin hepsi sanalda başkalarına ait olan scriptler. Birde 2 rakamlı bir fiyata satış yapıyorsun. Coder rankın alındı. Özgün ol, biraz çalış. Daha iyi satış yapabilirsin eğer fiyatını ve hayal gücünü geliştirebilirsen.

Rating - 0%
Taslak tescilli mi aga ben onu anlamadım ilk önce kodlayanı neye göre anlayıp karara veriyorsunuz kasjsfkjascfkjasokfas Kirli işlerinize kılıf uydurup gurur kasmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,477Konular
3,268,568Mesajlar
315,253Kullanıcılar
mirrrsxxc1Son Üye
Üst Alt