Alım Instagram Hesaba Mavi Tik Alma (Medyacılar Baksın)

Rating - 100%
Hesap takipçi sayısı 1 milyon civarı, spotifyda mavi tik var, ufak bir haber vs ile iş olur gibi geliyor bana. Hesabın sahibinin şirketi vs de var. İşe olur mu olmaz mı tam bilgim yok şansımı deneyim dedim. Varsa formda bilgi sahibi bir birey. 2-3K para rahat kalkar

Telegram; r5uch

Rating - 100%
Hesap takipçi sayısı 1 milyon civarı, spotifyda mavi tik var, ufak bir haber vs ile iş olur gibi geliyor bana. Hesabın sahibinin şirketi vs de var. İşe olur mu olmaz mı tam bilgim yok şansımı deneyim dedim. Varsa formda bilgi sahibi bir birey. 2-3K para rahat kalkar

Telegram; r5uch
spotify aylık dinleyicisi ve şarkı dinlenme sayılarını öğreneblir miyim

Rating - 100%

Telegram; r5uch
t.me/evilbatros hesabı at bakalım tgden

Rating - 100%
+30k aylık dinleyici en az 1 albüm ve 5 şarkıya zaten alma şansın yükseliyor. takipçinin 1 milyon olması önemli değil, dediklerimi yapın google bilgi panelinide kimlik onayı yapıp üstünüze alın, kontrol merkezinden bir kaç real fotoğraf yükleyin aynı şekil instayada sonra başvuru yapın uygulamadan, 15 gün sonra sonucu yazarsınız buraya :)

Rating - 100%
+30k aylık dinleyici en az 1 albüm ve 5 şarkıya zaten alma şansın yükseliyor. takipçinin 1 milyon olması önemli değil, dediklerimi yapın google bilgi panelinide **yasak-içerik** onayı yapıp üstünüze alın, kontrol merkezinden bir kaç real fotoğraf yükleyin aynı şekil instayada sonra başvuru yapın uygulamadan, 15 gün sonra sonucu yazarsınız buraya :)
Bana ilteşim adresi verebilirmisin?

Rating - 100%
+30k aylık dinleyici en az 1 albüm ve 5 şarkıya zaten alma şansın yükseliyor. takipçinin 1 milyon olması önemli değil, dediklerimi yapın google bilgi panelinide **yasak-içerik** onayı yapıp üstünüze alın, kontrol merkezinden bir kaç real fotoğraf yükleyin aynı şekil instayada sonra başvuru yapın uygulamadan, 15 gün sonra sonucu yazarsınız buraya :)
alakası yok kankam

Rating - 0%

Telegram; r5uch
asdasdasda

131,582Konular
3,269,351Mesajlar
315,467Kullanıcılar
dadablaqSon Üye
Üst Alt