Hesap takipçi sayısı 1 milyon civarı, spotifyda mavi tik var, ufak bir haber vs ile iş olur gibi geliyor bana. Hesabın sahibinin şirketi vs de var. İşe olur mu olmaz mı tam...
spotify aylık dinleyicisi ve şarkı dinlenme sayılarını öğreneblir miyimHesap takipçi sayısı 1 milyon civarı, spotifyda mavi tik var, ufak bir haber vs ile iş olur gibi geliyor bana. Hesabın sahibinin şirketi vs de var. İşe olur mu olmaz mı tam bilgim yok şansımı deneyim dedim. Varsa formda bilgi sahibi bir birey. 2-3K para rahat kalkar
Telegram; r5uch
0 hocam ama onlar hallolurspotify aylık dinleyicisi ve şarkı dinlenme sayılarını öğreneblir miyim
t.me/evilbatros hesabı at bakalım tgdenHesap takipçi sayısı 1 milyon civarı, spotifyda mavi tik var, ufak bir haber vs ile iş olur gibi geliyor bana. Hesabın sahibinin şirketi vs de var. İşe olur mu olmaz mı tam bilgim yok şansımı deneyim dedim. Varsa formda bilgi sahibi bir birey. 2-3K para rahat kalkar
Telegram; r5uch
Kanka bizde de aynı durum var 1m takipçi tikli spotify ama 0 dinlenme alabilirmiyiz tik?spotify aylık dinleyicisi ve şarkı dinlenme sayılarını öğreneblir miyim
Bana ilteşim adresi verebilirmisin?+30k aylık dinleyici en az 1 albüm ve 5 şarkıya zaten alma şansın yükseliyor. takipçinin 1 milyon olması önemli değil, dediklerimi yapın google bilgi panelinide **yasak-içerik** onayı yapıp üstünüze alın, kontrol merkezinden bir kaç real fotoğraf yükleyin aynı şekil instayada sonra başvuru yapın uygulamadan, 15 gün sonra sonucu yazarsınız buraya![]()
@elzappingBana ilteşim adresi verebilirmisin?
yazdımt.me/evilbatros hesabı at bakalım tgden
tg den yazdım hocam@elzapping
alakası yok kankam+30k aylık dinleyici en az 1 albüm ve 5 şarkıya zaten alma şansın yükseliyor. takipçinin 1 milyon olması önemli değil, dediklerimi yapın google bilgi panelinide **yasak-içerik** onayı yapıp üstünüze alın, kontrol merkezinden bir kaç real fotoğraf yükleyin aynı şekil instayada sonra başvuru yapın uygulamadan, 15 gün sonra sonucu yazarsınız buraya![]()
Hocam 4 5 hesapta denedik her şeyi tam yapıp 1 hesaba tik aldık. Şans eseri değildir diye düşünüyorumalakası yok kankam
yok taktik doğru zaten de 30k aylık dinleyici az baya 100k falan gerekliHocam 4 5 hesapta denedik her şeyi tam yapıp 1 hesaba tik aldık. Şans eseri değildir diye düşünüyorum
Tik aldığımız hesabın anlık 50k başvuru yaptığımız zaman 35k'dıyok taktik doğru zaten de 30k aylık dinleyici az baya 100k falan gerekli
şansa almışsındır büyük ihtimalle çünkü şuan koşullar öyle değil belki o ara öyleydi bilmiyorumTik aldığımız hesabın anlık 50k başvuru yaptığımız zaman 35k'dı
asdasdasdaHesap takipçi sayısı 1 milyon civarı, spotifyda mavi tik var, ufak bir haber vs ile iş olur gibi geliyor bana. Hesabın sahibinin şirketi vs de var. İşe olur mu olmaz mı tam bilgim yok şansımı deneyim dedim. Varsa formda bilgi sahibi bir birey. 2-3K para rahat kalkar
Telegram; r5uch