-
Chivasqx
Kronik, Düzeyde Psikopatım
eywEline sağlık
eywEline sağlık
yu[Gizli içerik][Gizli içerik]
diriltiriz anam .dbu yöntem ölmüştü tekrar çalışıyor mu ya. 3 Yıl önce kapattılar bu açığı diye hatırlıyorum
cbnm[Gizli içerik][Gizli içerik]
okuyunca baktım eskisinden biraz farklıymış. Eskiden mac adresi aynı olduğunda doğrulama kodu göndermiyordu bile. Yine de şöyle eksikleri var mantıken. Girdik, girdiğimizde eski konuşmaları alamayız bir yedekten. E işimiz bitip kendi mac adresimize döndüğümüzde ve burdan çıkış yaptığımızda da sonraki mesajları göremeyiz. Yani bir şey okumak için çok mantıklı bir yöntem değil ama birilerine o numara üzerinden mesaj göndermek için kullanılabilirdiriltiriz anam .d
çözmüşsün işiokuyunca baktım eskisinden biraz farklıymış. Eskiden mac adresi aynı olduğunda doğrulama kodu göndermiyordu bile. Yine de şöyle eksikleri var mantıken. Girdik, girdiğimizde eski konuşmaları alamayız bir yedekten. E işimiz bitip kendi mac adresimize döndüğümüzde ve burdan çıkış yaptığımızda da sonraki mesajları göremeyiz. Yani bir şey okumak için çok mantıklı bir yöntem değil ama birilerine o numara üzerinden mesaj göndermek için kullanılabilir
[Gizli içerik][Gizli içerik]
Teşekkürler[Gizli içerik][Gizli içerik]
önemli deilTeşekkürler
rica ederim
Eline sağlık[Gizli içerik][Gizli içerik]
Bu baya eski ben en son bunu 2015-16 da falan denemiştim sonuç olumsuzdu alıntı yapılan yerde ki tarih de 2014 zaten çoktan paylaşmıştır.[Gizli içerik][Gizli içerik]
tşkEline sağlık
Bakak[Gizli içerik][Gizli içerik]
I do not understand, buddyw method here
teşşekürler[Gizli içerik][Gizli içerik]
ricateşşekürler
bakalım[Gizli içerik][Gizli içerik]