Timler Olmalı

Rating - 0%
Forum bence toparlanmalı ve saldırı timeleri oluşmlaı ayrica eğitim olmalı çekirdek bir kadro ile

A

AKI-BEY

Bence kalsin boyle . birim diyosun ayt gibi demi . bak ben ayt yo biriminde idin herkes birbirini gecme cabasinda bende bu yuzden atildim ordan .mahkemelik oldum beni sikayet etti beraber calistigim adamlar 6.500 tl ceza odedim , para degilde kardesim dedigin adamlar arkandan is ceviriyorya o cok koyuyor insana ... birak boyle kalsin berbatt:berbatt::(

Grayman

#Zarar verme Psikolejisi. ~
Rating - 0%
Herkes taşın altına elini koymalı fedakarlık yapmalı verdiğiniz emekler zayi olmayacaktır bilesiniz :)

Rating - 0%
Bir zamanlar konuda değindiğiniz nizam forumun altın zamanlarını yaşadığı zamanlarda yer almaktaydı fakat artık hitin biraz düşmesiyle bu düzen kaldırıldı. Duruma göre tekrar ayni nizama geri dönülecektir !

Rating - 0%
Site hack konusunda bilgim var ama teknik yöntem fln yok biraz bilsem vaktim çok uğraşirim da hayırlısı artık devam HACK e

Grayman

#Zarar verme Psikolejisi. ~
Rating - 0%
Site hack konusunda bilgim var ama teknik yöntem fln yok biraz bilsem vaktim çok uğraşirim da hayırlısı artık devam HACK e
Hayırlısı be kardeşim :) Kurcalaya kurcalaya kavrıyorsun zaten zormuş gibi gözükse'de pratiğe dökünce artık basit geliyor her şey;)

Rating - 95.8%
Beyler site durgunluk aşamalarında ancak bu zamanları iyi atlatıyoruz , bu durgunluk anlarında bazı arkadaşlar ön plana çıkıyor ve tekrar tim kurulduğu zaman bu arkadaşlar ile devam edeceğiz ve yönetim kadrolarına kadar eklenecekler inşallah.

131,516Konular
3,268,912Mesajlar
315,325Kullanıcılar
YZB.KaraLi Son Üye
Üst Alt