Timler Olmalı

Rating - 0%
Forum bence toparlanmalı ve saldırı timeleri oluşmlaı ayrica eğitim olmalı çekirdek bir kadro ile

A

AKI-BEY

Bence kalsin boyle . birim diyosun ayt gibi demi . bak ben ayt yo biriminde idin herkes birbirini gecme cabasinda bende bu yuzden atildim ordan .mahkemelik oldum beni sikayet etti beraber calistigim adamlar 6.500 tl ceza odedim , para degilde kardesim dedigin adamlar arkandan is ceviriyorya o cok koyuyor insana ... birak boyle kalsin berbatt:berbatt::(

Grayman

#Zarar verme Psikolejisi. ~
Rating - 0%
Herkes taşın altına elini koymalı fedakarlık yapmalı verdiğiniz emekler zayi olmayacaktır bilesiniz :)

Rating - 0%
Bir zamanlar konuda değindiğiniz nizam forumun altın zamanlarını yaşadığı zamanlarda yer almaktaydı fakat artık hitin biraz düşmesiyle bu düzen kaldırıldı. Duruma göre tekrar ayni nizama geri dönülecektir !

Rating - 0%
Site hack konusunda bilgim var ama teknik yöntem fln yok biraz bilsem vaktim çok uğraşirim da hayırlısı artık devam HACK e

Grayman

#Zarar verme Psikolejisi. ~
Rating - 0%
Site hack konusunda bilgim var ama teknik yöntem fln yok biraz bilsem vaktim çok uğraşirim da hayırlısı artık devam HACK e
Hayırlısı be kardeşim :) Kurcalaya kurcalaya kavrıyorsun zaten zormuş gibi gözükse'de pratiğe dökünce artık basit geliyor her şey;)

Rating - 95.8%
Beyler site durgunluk aşamalarında ancak bu zamanları iyi atlatıyoruz , bu durgunluk anlarında bazı arkadaşlar ön plana çıkıyor ve tekrar tim kurulduğu zaman bu arkadaşlar ile devam edeceğiz ve yönetim kadrolarına kadar eklenecekler inşallah.

131,512Konular
3,268,846Mesajlar
315,315Kullanıcılar
SoapSon Üye
Üst Alt