birkan tekkan

birkan tekkana noldu tsg tim deki hacker olan

Youtubeye koyduğu son video ve son yaptığı operasyon nedeniyle bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle Forum kapatıldı Birkan Tekkan ise..

Adamin Hack'ten anladigi filan yok geçen videolarini izledim sanirim kendisi başkasinin videolarini izleyip bide kendi diliyle anlatiyor bide parali hack dersleri falan vermiş o videonun içinde exploit sw rootlama server bypass videolari bile yok :D

Adamin Hack'ten anladigi filan yok geçen videolarini izledim sanirim kendisi başkasinin videolarini izleyip bide kendi diliyle anlatiyor bide parali hack dersleri falan vermiş o videonun içinde exploit sw rootlama server bypass videolari bile yok :D
Bizim sitenin kalitesi yeter kardeşim tsg kendi çıkarlarına yapıyorlar burda bir kişi bile hack dersleri yok 100 tl filan demedi herkes birbirine yardımcı oldu Spyhackerzın Kalitesi Yeter

Albert-Einstein-S%C3%B6zleri.jpeg

Bahsettiğiniz birkan lameri en son eğitim setlerinden para kaldırmaya çalışmış ve birçok insanı dolandırmış. Kendisi yakın da bir makaleme konu olacak.

Bahsettiğiniz birkan lameri en son eğitim setlerinden para kaldırmaya çalışmış ve birçok insanı dolandırmış. Kendisi yakın da bir makaleme konu olacak.

Lamerin lameri Birkan Tekkan "ülkemize hizmet ediyoruz" diyordu sadece çocuklar körcesine o na inanıyorlardı eee napalım parası çok
olanın basacak böyle lamerliklerle bi bok olamazlar. :)

bır oszde ben solemek ısterım bırkan tekkan ıcerde yatmakta yenı cıktı yenıden forumunu acacak bırı uzerınden forum uzerındendolancılık yapmıs ve cogu ınsnı kandrmıstr ayrıyetten bır kac paylas konular yapancı sıtlerden alıntı ve kendısı vıdeo cekerek gostermektedır o kadar soledım zamanında ama ınanmyana gelır alırlar neyse dıyceklerım bu kadar sagolun

131,821Konular
3,271,673Mesajlar
316,293Kullanıcılar
Casper0035Son Üye
Üst Alt