Selamun Aleykum

Rating - 0%
Merhaba ben Security imhatiminden geldim araniza orada birkaç arkadaş tanır kendimi ben bile tanımazken tanıyanlar vardır.Herkeze selam olsun..

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
aleyküm selam hoş geldin ;)

Meras

Guest
Rating - 0%
Hoşgeldin o nickte bin tane insan bulursun o yüzden herkes tanıdım demiştir.

Rating - 0%
Asıl Sahibi benim dostum rahat ol Eski Turkhacks forumlarının sahibi ... :) Simdi böyle yazdım diye herkez bana tuzak kurmak ister deşifre etmek ister :) Rahat olun casus luk için gelmedim yada başka birşeye isteyen rat atabilir üşenmem alirim merak etmeyin :) Bu alemi bıraktım ama kan işte arada cekiyor.

Meras

Guest
Rating - 0%
Asıl Sahibi benim dostum rahat ol Eski Turkhacks forumlarının sahibi ... :) Simdi böyle yazdım diye herkez bana tuzak kurmak ister deşifre etmek ister :) Rahat olun casus luk için gelmedim yada başka birşeye isteyen rat atabilir üşenmem alirim merak etmeyin :)
Bu kafada olanlar genellikle sm için gelmiş adamlar oluyor :D ben şahsen güvenemedim sana neyse hoşgeldin

Rating - 0%
Yok sm için gelmedim gelsem deşifre etmem kendimi 17 18 yaşinda cocuk değilim :D imhada o kadar kaldim arada sohbet arada muhabbet arada bilgim yokmuş gibi davrandim ama her daim :) dürüst oldum Düşmanım varsa cıkar karşisina düşmanınım derim korkmaya gerek yok bu alemde ben 1 bilgi biliyorsam sen 2 bilgi biliyorsundur. Bunu ne sen bilebilirsin nede ben.

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
Security nickini VB forumundan hatırlıyorum ama o senmisin bilemedim

131,557Konular
3,269,169Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt