Selamun Aleykum

Merhaba ben Security imhatiminden geldim araniza orada birkaç arkadaş tanır kendimi ben bile tanımazken tanıyanlar vardır.Herkeze selam olsun..

Merhaba ben Security imhatiminden geldim araniza orada birkaç arkadaş tanır kendimi ben bile tanımazken tanıyanlar vardır.Herkeze selam olsun..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Asıl Sahibi benim dostum rahat ol Eski Turkhacks forumlarının sahibi ... :) Simdi böyle yazdım diye herkez bana tuzak kurmak ister deşifre etmek ister :) Rahat olun casus luk için gelmedim yada başka birşeye isteyen rat atabilir üşenmem alirim merak etmeyin :) Bu alemi bıraktım ama kan işte arada cekiyor.

Asıl Sahibi benim dostum rahat ol Eski Turkhacks forumlarının sahibi ... :) Simdi böyle yazdım diye herkez bana tuzak kurmak ister deşifre etmek ister :) Rahat olun casus luk için gelmedim yada başka birşeye isteyen rat atabilir üşenmem alirim merak etmeyin :)
Bu kafada olanlar genellikle sm için gelmiş adamlar oluyor :D ben şahsen güvenemedim sana neyse hoşgeldin

Yok sm için gelmedim gelsem deşifre etmem kendimi 17 18 yaşinda cocuk değilim :D imhada o kadar kaldim arada sohbet arada muhabbet arada bilgim yokmuş gibi davrandim ama her daim :) dürüst oldum Düşmanım varsa cıkar karşisina düşmanınım derim korkmaya gerek yok bu alemde ben 1 bilgi biliyorsam sen 2 bilgi biliyorsundur. Bunu ne sen bilebilirsin nede ben.

133,514Konular
3,282,549Mesajlar
319,158Kullanıcılar
ardasancheezSon Üye
Üst Alt