Ayyıldız Tim'in velet abileri girin konuya burda olduğunuzu biliyorum :)

Online kişi sayısından ayyılkık tim veletlerinin burada olduğu bariz.Şimdi burdan o veletlere sesleniyorum konuşmayın icraat yapın izlemeyin icraat gösterin yada kalabalık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Online kişi sayısından ayyılkık tim veletlerinin burada olduğu bariz.Şimdi burdan o veletlere sesleniyorum konuşmayın icraat yapın izlemeyin icraat gösterin yada kalabalık yapmayın bu grubun sizin gibi veletlerle çok uğraşacak vakti yok :D yani kısacası havlama köpek ısır yada saldır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
AYT Tokadını yiyince ne yapacaksınız çok düşünüyorum doğrusu sneaky:

site serverde barınıyor lisanslı xenforo kullanılıyor anlasanız zaten siktir olup giderdiniz :D amına kodumun yıkık pezevengleri:D bu resimleri git forumda paylaşta ananın kulaklarını çınlatan çok olur :D neyse amk bende çoluk cocuğa laf anlatmaya çalısıyorum :ASD:ASD

Bak kardeşim :) Git abilerine deki Security geldi forumu ne zaman kapatıyor haber versin yoksa o forumu cok bakıma aldiririm daha biliyorsunuz :)
İsterse 2014 e götüreyim sayfanizin nasıl begeni sayısının düşürüldüğüne sonrada kapatıldığına eğer bugun o abilerin bana ulaşmazsa AYT yıne bakıma girer 3 güne ;) Aliştiniz değilmi beklemeye bende olsam alişirdim.

Bak kardeşim :) Git abilerine deki Security geldi forumu ne zaman kapatıyor haber versin yoksa o forumu cok bakıma aldiririm daha biliyorsunuz :)
İsterse 2014 e götüreyim sayfanizin nasıl begeni sayısının düşürüldüğüne sonrada kapatıldığına eğer bugun o abilerin bana ulaşmazsa AYT yıne bakıma girer 3 güne ;) Aliştiniz değilmi beklemeye bende olsam alişirdim.
Benim bildiğim bir Security üye olmaz tuhaf o_O

Ayt lamertoşlarının kuralay abilileri kanal a da zırıl zırıl ağlıyordu canlı yayına sokmamıştım
qkjjwequoegqwhjegqwhjekqwe
05:10 06:10 09:05

Mehmet isak telli :) 05558888298 Abini arayip görüşmek istermisin.
[email protected] alan adının kayıtlı oldugu mail üstelik bu numara üzerinde :) Siz hayırdır cin olmadan adammi carpiyorsunuz küçük bir araştirma sadece velet hadi tipiş tipiş yoluna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,185Konular
3,276,276Mesajlar
317,070Kullanıcılar
MeteakbltSon Üye
Üst Alt