Ayyıldız Tim'in velet abileri girin konuya burda olduğunuzu biliyorum :) (1 Viewer)

Online kişi sayısından ayyılkık tim veletlerinin burada olduğu bariz.Şimdi burdan o veletlere sesleniyorum konuşmayın icraat yapın izlemeyin icraat gösterin yada kalabalık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Online kişi sayısından ayyılkık tim veletlerinin burada olduğu bariz.Şimdi burdan o veletlere sesleniyorum konuşmayın icraat yapın izlemeyin icraat gösterin yada kalabalık yapmayın bu grubun sizin gibi veletlerle çok uğraşacak vakti yok :D yani kısacası havlama köpek ısır yada saldır.

AYT Tokadını yiyince ne yapacaksınız çok düşünüyorum doğrusu sneaky:

site serverde barınıyor lisanslı xenforo kullanılıyor anlasanız zaten siktir olup giderdiniz :D amına kodumun yıkık pezevengleri:D bu resimleri git forumda paylaşta ananın kulaklarını çınlatan çok olur :D neyse amk bende çoluk cocuğa laf anlatmaya çalısıyorum :ASD:ASD

Bak kardeşim :) Git abilerine deki Security geldi forumu ne zaman kapatıyor haber versin yoksa o forumu cok bakıma aldiririm daha biliyorsunuz :)
İsterse 2014 e götüreyim sayfanizin nasıl begeni sayısının düşürüldüğüne sonrada kapatıldığına eğer bugun o abilerin bana ulaşmazsa AYT yıne bakıma girer 3 güne ;) Aliştiniz değilmi beklemeye bende olsam alişirdim.

Bak kardeşim :) Git abilerine deki Security geldi forumu ne zaman kapatıyor haber versin yoksa o forumu cok bakıma aldiririm daha biliyorsunuz :)
İsterse 2014 e götüreyim sayfanizin nasıl begeni sayısının düşürüldüğüne sonrada kapatıldığına eğer bugun o abilerin bana ulaşmazsa AYT yıne bakıma girer 3 güne ;) Aliştiniz değilmi beklemeye bende olsam alişirdim.
Benim bildiğim bir Security üye olmaz tuhaf o_O

Ayt lamertoşlarının kuralay abilileri kanal a da zırıl zırıl ağlıyordu canlı yayına sokmamıştım
qkjjwequoegqwhjegqwhjekqwe
05:10 06:10 09:05

Ulan Sizin Kadar Lamer Grubu Gormedim Bu Adam Benim Arkadasım Bende Taklıyordum 3 GÜNÜM Gitti Sonra Serbest Kaldık

Mehmet isak telli :) 05558888298 Abini arayip görüşmek istermisin.
[email protected] alan adının kayıtlı oldugu mail üstelik bu numara üzerinde :) Siz hayırdır cin olmadan adammi carpiyorsunuz küçük bir araştirma sadece velet hadi tipiş tipiş yoluna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,356Konular
3,281,598Mesajlar
320,470Kullanıcılar
cbnaSon Üye
Üst Alt