AYT den geldim kızgınım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomutanda bizi görecek mi?

zeki-muren-de-bizi-gorecek-mi-vizontele_7790623-8540_1920x1080.jpg

:D lanet olsun :D bizi hackleyecekelr .ASDADSASA uyduyu ele geçirmişler .ADSASDASDASDASDAS :D haberim yok gibi çek pmp :D

nasa-uydusu-yorungeye-oturdu-3090990_871_o.jpg

İşte AYT paşalarımın girdiği uydu bu ve altta gördüğünüz turuncu ışık ultra güçlü veri akışı yani milyon GB büyüklüğünde bir botnet ! tabiki hayatınızda hiç böyle bir saldırı görmemişsinizdir , alın spyın eşşekleri sizi görmüş olursunuz.

İşte AYT paşalarımın girdiği uydu bu ve altta gördüğünüz turuncu ışık ultra güçlü veri akışı yani milyon GB büyüklüğünde bir botnet ! tabiki hayatınızda hiç böyle bir saldırı görmemişsinizdir , alın spyın eşşekleri sizi görmüş olursunuz.
Öpun elimi heykir Okan geri döndü :D
bGYLrV.jpg

eşşek senin babandır siktir git neyle saldırıyorsanız saldırın benim ağzımı bozdurma herkesin sabrını deniyorsun

:D yakında bunlar ışınlanmayı (Işgınlanmayı) icat ederler :D

Öpun elimi heykir Okan geri döndü :D
bGYLrV.jpg

Seninle özel olarak ilgileneceğim ! geç dalganı paşalarıma ilettim nikini uydu ile yerini tespit ettiler bile ! gama ışınlarını tam evinin üstüne ayarlıyorlar yörüngede şuan herşey , karınca gibi yanacaksın ışınlar altında ozamanda ayt diye inletmessem seni adam değilim

hangi tv de cıkacagız sürtük kardeşim ? oyuncak gibi oynarım hepinizle kullandıgınız brute forcelerin içindeki wormlara dikkat edin g*tünüze girmesin tek tek :)

Seninle özel olarak ilgileneceğim ! geç dalganı paşalarıma ilettim nikini uydu ile yerini tespit ettiler bile ! gama ışınlarını tam evinin üstüne ayarlıyorlar yörüngede şuan herşey , karınca gibi yanacaksın ışınlar altında ozamanda ayt diye inletmessem seni adam değilim
Paşam komutanların beni tanıyor ;) fırına tavuk koydum 90 derece açıyla versinler tavuk pişsin bari :D

Şimdi sana kötü birşey diyeceğim olmayacak , zira aklın yerinde değil gibi. Bizde aklını yitirmişlere el kalkmaz biz böyle öğrendik böyle terbiye gördük . Yürü git sitene her hangi tımarhaneden geldiysen.
Şuan Klavyemizden BİZ AYT OLARAK Suriyenin İnternet Sitelerini Cökertiyoruz Cünkü Biz Ayyıldık Timiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,711Konular
3,270,524Mesajlar
315,966Kullanıcılar
NiNjAASon Üye
Üst Alt