Beyler adam pro mayncraftci kaçınSaldırıya çok kısa bir süre kaldı !! ben sözümün eri biriyimdir hesabını sormadan bırakmam.
![]()
Lamer Geldiğin Siteye geri dön bakim sarı şapkalı sarı çizmeli komutanmıs olum ne olursan ol bizene hadi saldır bekliyoruzSaldırıya çok kısa bir süre kaldı !! ben sözümün eri biriyimdir hesabını sormadan bırakmam.
![]()
Öpun elimi heykir Okan geri döndü![]()
İşte AYT paşalarımın girdiği uydu bu ve altta gördüğünüz turuncu ışık ultra güçlü veri akışı yani milyon GB büyüklüğünde bir botnet ! tabiki hayatınızda hiç böyle bir saldırı görmemişsinizdir , alın spyın eşşekleri sizi görmüş olursunuz.
eşşek senin babandır siktir git neyle saldırıyorsanız saldırın benim ağzımı bozdurma herkesin sabrını deniyorsun![]()
İşte AYT paşalarımın girdiği uydu bu ve altta gördüğünüz turuncu ışık ultra güçlü veri akışı yani milyon GB büyüklüğünde bir botnet ! tabiki hayatınızda hiç böyle bir saldırı görmemişsinizdir , alın spyın eşşekleri sizi görmüş olursunuz.
Öpun elimi heykir Okan geri döndü
![]()
Paşam komutanların beni tanıyorSeninle özel olarak ilgileneceğim ! geç dalganı paşalarıma ilettim nikini uydu ile yerini tespit ettiler bile ! gama ışınlarını tam evinin üstüne ayarlıyorlar yörüngede şuan herşey , karınca gibi yanacaksın ışınlar altında ozamanda ayt diye inletmessem seni adam değilim
Paşam komutanların beni tanıyorfırına tavuk koydum 90 derece açıyla versinler tavuk pişsin bari
![]()
Knk iftar a koydum evde tekimolum yarıldım ya
Paşam komutanların beni tanıyorfırına tavuk koydum 90 derece açıyla versinler tavuk pişsin bari
![]()
Tavukların pişti al![]()
ulan ya şu lamer yardı beni
![]()
knk tavuklar pişti aç kalmayacaksınDünkinden daha iyi bu
Gel beraber olsun knkknk tavuklar pişti aç kalmayacaksın![]()
Ramazanda olmaz haramrahat olun , gama ışınları bitek tavukları pişirmez sizin o götünüzüde pişirecek. Siz insanmısınız bikere ?
dikkat etde senin götünde pişmesinrahat olun , gama ışınları bitek tavukları pişirmez sizin o götünüzüde pişirecek. Siz insanmısınız bikere ?
Söyle hangi lamerin adamisinrahat olun , gama ışınları bitek tavukları pişirmez sizin o götünüzüde pişirecek. Siz insanmısınız bikere ?
Ne diyo la bu gama ışınları fln amk çok film izliyon knk herhelde ekkdkfrahat olun , gama ışınları bitek tavukları pişirmez sizin o götünüzüde pişirecek. Siz insanmısınız bikere ?
Hack yapmak ölumse çakayım indexi gülümse EQEQEQEEEQSİZ UYURKEN BİZ KLAVYEMİZİN BAŞINDA SAVAŞTAYIZ SÖZÜ GELDİ AKLIMA KJQWEKASJDKASFKDSF
Knk NASA belgeseli izlemisNe diyo la bu gama ışınları fln amk çok film izliyon knk herhelde ekkdkf
rahat olun , gama ışınları bitek tavukları pişirmez sizin o götünüzüde pişirecek. Siz insanmısınız bikere ?
Şuan Klavyemizden BİZ AYT OLARAK Suriyenin İnternet Sitelerini Cökertiyoruz Cünkü Biz Ayyıldık TimizŞimdi sana kötü birşey diyeceğim olmayacak , zira aklın yerinde değil gibi. Bizde aklını yitirmişlere el kalkmaz biz böyle öğrendik böyle terbiye gördük . Yürü git sitene her hangi tımarhaneden geldiysen.